Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
За півгодини
-
этож типичный аргумент русни "а вот америке в сирии!" "бомбили белград!!"
-
Хочеш погукаю знайомого з афганістану, рокажеш йому за війну. Йому буде дуже цікаво та актуально. Відкрию секрет, не тільки в Україні війна. У багатьох людей своє життя та свої проблеми. Хто може та хоче, той допомагає Україні. Шукати ворогів де заманеться, я ж кажу не треба тоді їхати в іншу частину світу.
-
Я напишу лише один раз, далі після цього повідомлення на тему, яку вчора закрили, буду банити без попередження. Стосується всіх. І так, Нік, я сьогодні глянув, не побачив жодних івентів від цих оргів для підтримки України. Можливо я погано шукав, але то вже не має значення. Також вчора я написав Вам, що виконавці та автори теж мають значення, аполітичних зараз немає, тим паче російського походження. Тому прохання - більше тут подібним не ділитися. Тема закрита.
-
Зачем ты в группу украинцев рекламируешь фестиваль на котором выступает группа которая 24 февраля тусила в питере и ни слова не сказала в поддержку украины?
-
Гарні новини, завтра ми такі зробимо топіки(кімнати) для чату, щоб людям в залежності від їх потреб, було зручно користуватися чатом. Поки що кімнати будуть наступні (альфа): Кімната для Спілкування Інформація за CUAET Інформаційна допомога (документи, оренда, робота) Збір для ЗСУ Івенти Оголошення Якщо у когось є ідеї або бажання додати ще якусь тему, то готові розглянути будь-які пропозиції.
-
Куплю/продам рубрика буде доречно
-
Запрошуємо вас приєднатися до прекрасного світу вивчення мов, шляхом звернення до @Sunshine_in_soul .
-
Уроки английского для тех, кому нужен быстрый результат. Немного о себе: IELTS на C1 сдал в 17 лет. Проработав и отучившись в Канаде на протяжении 3-х лет обладаю настоящим английским на уровне носителя, а не чем-то отдаленно напоминающим его, что к сожалению встречается у большинства преподавателей. Моя методика настроена на достижение максимального результата в кратчайший срок, а не на продолжительное выкачивание денег. Преподаю уже на протяжении +4-х лет: английский, подготовка к ЗНО, IELTS. Если вас интересует не процесс изучения, а РЕЗУЛЬТАТ - ожидаю вас на моих уроках. ЗАПИСЬ НА ЗАНЯТИЯ - Telegram: englishdojo 1 час - 500 грн / 19 CAD 1,5 - 700 грн / 27 CAD При оплате 10 занятий - 1 в подарок (11 уроков по 450грн) Слава Україні!
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Коротко про себе 📌 ⭐️Стажувалася закордоном (Польща, Бельгія, Франція) ⭐️Відмінно здала міжнародний іспит FCE (C1) ⭐️Більше 7 років досвіду викладання для всіх рівнів та написання есе ⭐️Акцент на практиці говоріння Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
А срач? А оффтопік? Ми почали забувати навіщо взагалі ми робимо ті топіки 😂
-
Монобанк- повнити свою картку- з картки іншого банку. Найшвидший спосіб Комісія присутня, але терпима