Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Підскажіть пліз норм барбера чи барбершоп, який стриже на українському рівні, тому що нещодавно був в Португалії і підстригли мене хай Бог милує… Боюся щоб і тут така фігня не була, тому що мій друг, який живе в США 5 років, каже, що там барбери просто жахливі, тому він навіть там знайшов україночку яка його стриже😆. Так ось, якщо маєте контакти нормальних барберів в Торонто, або барбершопів, підскажіть пліз)
-
Друзі привіт. В нашій родині трапилась біда. Потрібна допомога ❗️❗️❗️ Маленькій син Святослав ( йому ще нема 2 років) захворів на Рак Крові ( Мієлоідний Лейкоз) Це рідкий різновид раку і потребує більш агресивного лікування ніж при інших видах Збираємо на трансплантацию костного мозгу. Сумма дуже велика і зібрати самостійно немає можливості Карта: 5375524800178043 P.S. Усі підтверджуючі документи на руках. На усі додаткові питання залюбки відповім у приват або при зустрічі ( ми зараз у Харкові)
-
Доброго всім ранку , любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
Хорошо себя разрекламировала Тала 😀
-
Сейчас бы выводы делать не зная человека 🤣
-
Всім привіт Як ви довго чекали на фін.допомогу? Через якиц період надійшли кошти ?
-
Salvage
-
А скільки чекали на картку ?
-
Потрібно поміняти cad на гривні. Можливо комусь потрібно, напишіть в особисті.