Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Он дешевле всего в костко. 2 за 11. Ем его каждый день, вкусный
-
Доброе время суток всем. Интересует канал, группа или бот в ТГ с реальными знакомствами, без воды. Заранее всем спасибо большое за информацию.
-
Маслом полей и нет проблем )
-
Чи готові ви поринути в захоплюючий світ ІТ-технологій з нашим першим безкоштовним пробним уроком🤨? Навчання з нами, призначені для дітей віком від 5 до 17 років, допоможуть їм розвинути навички програмування завдяки захоплюючому навчанню, адаптивному вмісту та індивідуальному підходу✨🍃. Scratch, Minecraft або Roblox🧩🎮 Веселі інтерактивні навчальні проекти активізують їхню уяву, дозволяючи їм досліджувати світ технологій і стати творцями власних проектів✅. Навчання з нами - це чудова можливість подарувати вашій дитині світле та успішне майбутнє💰💸. Запишіться на наш безкоштовний пробний урок сьогодні😉!
-
Забиваю що ніби по регламенту рейс має бути затриманим на 3 години, але часу на переседку було 1.30 хвилин
-
Добрий день купляти рейс в Ванкувер в Ківі. Літак затримався на 2 години. Заставили робить ворк перміт. Запізнились на літак і ніхто не робить компенсацію. Що робить? Говорили і з ківі і з Аир Транзит і з Портер і всі посилають один до одного ніякої компенсації. Що робить?
-
Ребятки, то що робити з мобільним оператором щоб не потрапляти на провінційні чи американські (США ж поряд зовсім, може бути накладення мереж я так розумію) роумінгові тарифи? Який загальноканадський вибрати? Дякую.
-
Доброго дня когось можно запитати стосовно універів. Якщо я маю тільки ворк перміт не стаді я можу вступити до універу ? І якщо так то чи потрібно ILETS ( чула різне) Може ктось вже має досвід , дяк