Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Є кімната для 1 дівчини в аренду в даунтауні з 1 Липня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Ціна 1153$ в місяць + (Hydro та інтернет). Шукаю сусідку з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитів, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення!
-
Халф лайф?
-
1. Вам потрібно бути зарахованою у коледж чи університет , і оплатити мінімум перший семестр навчання ( згідно правил Вузу ви здаєте екзамен на рівень знання англійської мови ILETS чи CELPIP, де які вузи беруть з сертифікатом мовної школи ILAC) 2. Вам потрібно зібрати документи для отримання STUDI Permit. 3. Потім онлайн ви повинні подати документи на візу STUDI. Коли її схвалюють, вона вам буде надіслана по почті, туди , де ви мешкаєте.
-
Вас вже зарахували у Вуз? Це перше, що вам потрібно мати.
-
Дякую за інформацію. Окі а де можно знайти які доки потрібно для отримання стаді?
-
-
Доброго дня, хтось летить в Торонто 29-го червня о 14:55 з Амстердаму? Можемо разом летіти або вже зустрітися там
-
Я так понял билеты вы покупали разные и "соединяли" рейсы сами? Тогда только просить слезно, но киви точно вам ничего не даст. Если бы билет был один, то точно была бы компенсация
-
Усім Привіт! Я збирав кошти на Mavic 3T, для наших спільних друзів і парашутистів Віталіка і Максима. Нажаль сталось так що хлопці отримали поранення і тимчасово вибули з складу групи…( Максим отримав поранення раніше і на даний момент проходить ВЛК… а Віталік отримав ВАЖКЕ поранення тазової частини і зараз знаходиться у лікарні де бореться за можливість вести повноцінний спосіб життя і йому реально зараз не легко, бо поранення важке. По попередніх прогнозах йому лежати на спині без можливості повернутись 4-5 місяців… Віталік зараз готується до ЧЕРГОВОЇ операції і багато коштів потрібні будуть на забезпечення нормальних умов для нього а також на реабілітацію . Його дружина зараз вагітна і їй важко дбати і про чоловіка і про дитину разом. Тому давайте разом підтримаємо його, і допоможемо фінансово! 💳Номер картки 5375524800213287 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/236z9E1ZTk
-