Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Why do men like fast cars? Because they can't go fast in bed.
-
(416)925-5462
-
Why do men always forget to listen? Because they're too busy thinking about what they're going to say next.
-
Ми тільки два дні як прилетіли в Торонто, точніше в Річмод Хілл. Не знаю в якому місті чи районі краще шукати квартиру. Наскільки я знаю, сімейний лікар, та й інші лікарі призначаються по місцю проживання. Нам потрібен дитячий ендокринолог, бо дитина перебуває під постійним наглядом. Можливо, хтось порадить де є хороший дитячий ендокринолог, щоб ми шукали житло десь поруч. Будемо дуже вдячні за поради.
-
Цигарки по 5 доларів за пачку Якість хороша Кого цікавлять пишіть
-
МАФІЯ, БУНКЕР та CA$H FLOW Ігри проходять кожної п‘ятниці, суботи та неділі🗓️ В осени ми переїхали до Торонто та в пошуках нових знайомств вирішили створити мафіозне ком‘юніті в Канаді🖤 Всі ми переїхавши в нову країну, сумуємо за 🇺🇦, друзями та спілкуванням. Що на вас чекає нові знайомства, обмін досвідом, цікаво проведений час та можливість стати частиною українського ком‘юніті в Торонто Більше інформації в нашому Instagram⬇️ www.instagram.com/p/CpeBZEXOut-/?igshid=YmMyMTA2M2Y Для запису, пиши в особисті📩
-
Всім привіт, їдемо компанією на вихідні за Торонто відпочивати, з п’ятниці по неділю, знімаємо будинок з виходом на пляж, бажаючі поїхати пишіть в ЛС!
-
Спілкування, приємна атмосфера та нові знайомства! МИ ГАРАНТУЄМО! Це саме те, що ви отримаєте у нашій бесіді «Двіж в Торонто» 🫂 Ви зможете знайти нові цікаві знайомства, організовувати зустрічі та гарно провести свій вільний час у приємній атмосфері 🤩 Зацікавило? Хочеш бути частиною компанії? Пишіть @yura_vodyaniy і ми добавимо вас у нашу бесіду 🤜🏻🤛🏻
-
Так