Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шановне панство, за останні місяці в штурмах ми втратили багато техніки та майна. В контексті цього я думав, на що саме оголосити збір, у чому потреба в першу чергу, але реалії такі, що наразі потреба в УСЬОМУ. Від дуже дорогих розвідувальних дронів до звичайних Мавіків, від радіостанцій до ремонту техніки і озброєння. На відновлення сума потрібна велика. Реально велика. 40-50 мільйонів грн. Якщо ви хочете більше відео наших штурмів, які закінчуються успішно і без втрат з нашої сторони, відео зі знищеною російською технікою, допоможіть нам. Ваші гроші зберігають життя наших людей. Дякую. •Банка Monobank: bit.ly/3NW2tux •Монобанк (Васильєв В.): 5375414116326520 •Приват (Васильєв В.): 4731219631026238 •OTP (Маркус В.): 5468869730136118 •PayPal: [email protected] •Payoneer: [email protected] УСІ РЕКВІЗИТИ ФОНДУ ТУТ: bit.ly/3j2ME8j
-
Хлопці і дівчата, потрібні моделі на стрижку, будь-яку, беру символічно $10 . Район етобіко(Кіпліг, Іслінгтогон)
-
привіт 💌 Шукаю в аренду массажний кабинет! Район Etobicoke✨
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка хто знає де я можу знайти якісь типу агенства/компанії, які можуть допомогти з пошуком роботи?
-
Адміни, вибачте але нехай це оголошення хоча б пару днів побуде тут. Врятуймо життя хлопцям і знищимо більше московської нечисті. 71-ша окрема єгерська бригада, хлопці перебувають на 0, (Бахмут)дуже потребують тепловізори Hikmicro Lynx Pro LH19 Thermal Monocle. Це прохання безпосередньо від захисників. Ось номер банківського рахунку хлопця (Мезинцев Дмитро) який служить там 4149499804138285 ПриватБанк, [email protected] це емейл до нашого Канадського рахунку(servus5162861157861350), як тільки назбираємо необхідну суму одразу купуємо тепловізор/ри та відправимо хлопцям. Про кожен потрачений долар відзвітуємо. Ваша не байдужість,спасе не одне життя. По можливості передайте інформацію далі. Віримо і надіємося що сила соціальних мереж допоможе. Не потрібно віддавати останні гроші, навіть долар це вже наближення до перемоги , за що ми Вам будемо дуже вдячні
-
Вітаємо russia fuckyouself ! Glory to Ukraine !!, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Діана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Pa, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здравствуйте. Очень срочно нужна ваша помощь !!! Я как Мама, Харальська Ксения обращаюсь ко всем Украинцам. Война не прошла и нас стороной. После обстрелов орков,мы чудом остались живы. Дом в котором мы жили разрушила ракета нелюдей. Доченька Елизавета в очень тяжелом состоянии.Все тельце посечено от мелких осколков стекла и бетона.Врачи говорят что ситуация крайне тяжелая и нужно срочное лечении за границей. По предварительной информации еще нужно 5 тыс долларов. Всех денег у нашей семьи нет. Мы уже много чего сделали и спасибо всех кто помог ранее но ещё нужна помощь... И 9 июля 2023 года , сумма которую еще очень нужна составляет 55 250 грн Молю Вас о помощи, спасите мою доченьку. Помогите нам пожалуйста собрать средства на спасение. Карта гривневая 5167803261748508 Ещё раз всем спасибо кто помог ранее, давай сделаем все чтоб маленькая Лиза выжила
-
Вітаємо Люба, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Доброго дня ,підкажіть можливо десь збираются грають в футбол . хочу пограти . Дякую за увагу !
-
Може хтось сьогодні збирається на ферму Robintide за полуницею і міг би мене взяти, я без машини?