Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тоже интересует
-
Спілкування, приємна атмосфера та нові знайомства! МИ ГАРАНТУЄМО! Це саме те, що ви отримаєте у нашій бесіді «Двіж в Торонто» 🫂 Ви зможете знайти нові цікаві знайомства, організовувати зустрічі та гарно провести свій вільний час у приємній атмосфері 🤩 Зацікавило? Хочеш бути частиною компанії? Пишіть @yura_vodyaniy і ми добавимо вас у нашу бесіду 🤜🏻🤛🏻
-
Христина [535895238] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 09/07/2023 20:56.
-
Всім привіт 😊 Мене звати Христина! Я професійний, дипломований викладач: 🎤вокалу 🎹 фортепіано 🎼сольфеджіо Пропоную заняття онлайн для дітей та дорослих🥰 Досвід роботи понад 10 років! За детальною інформацією звертайтеся в приватні повідомлення!) Залишаю посилання на сторінку з учнями в інстаграмі та сайт де можна більш детально ознайомитися зі мною! 📌instagram.com/christina_musik_class?igshid=MTI1ZDU5ODQ3Yw== 📌http://www.christinamusic.com.ua/
-
Приєднуйтесь сьогодні до дуже крутого барбекю в українській тематиці! 😊🇺🇦 Реберця, шашлик та різні українські закуски, враховуючи сало 😋 Woodbine beach, скидаємось по 20$ Початок о 5. Пиши в особисті
-
King Smoke, 66 Fort York Blvd, Toronto, ON M5V 4A6, Canada
-
@irakht [172510413] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 09/07/2023 21:15.
-
Памятаю, шо багато хто хотів, але не бачив анонсів раніше, так от, тут додали ще по одному показу на Мавку (16 липня): www.eventbrite.ca/e/mavka-the-forest-song-tickets-665777236637 і Люксембург, Люксембург (22 липня): www.eventbrite.ca/e/luxembourg-luxembourg-tickets-665752903857 кінотеатр в даунтауні, походу вже останні покази
-
Доброго дня шановна Громада! Ми займаємось перевезенням по місту та в інші провінції, пакуванням, доставками різного формату та габаритів!, перевезення строй матеріалів, вивіз на смітник , тощо )Онтаріо! Ми працюємо 24/7. З кожного замовлення , частина грошей йтиме на підтримку ЗСУ. 6472851063- Богдан 2893381720- Даниїл
-
Вітаємо Iryna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт!!! Я шукаю роботу в Торонто, North York. Це може бути прибирання, готелі, заводи і т.д. Буду вам вдячна за будь яку інформацію і пропозицію….
-
всім привіт! хтось знає, чи є якісь терміні на отримання work permit? буду вдячна за інформацію