Ну раз ми тут за зейт Канади заговорили, то і я впишусь 😂
Щоб взяти кредит на житло в 500-600 к , зп повинна бути майже 300 к в рік
Це хіба адекватна ціна ?
На ваканціб дішвошер тут вимагають ледве не англійську рівня с
І ще щоб в тебе був досвід в Канаді вже обов’язково
Ну а з нас, 15$ і працюй працюй, поки інші можуть чайок попивати , що там по рівних умовах праці?) їх тут немає на роботах до 20$ у 70-80%
Дороги максимально вбиті ( янг стріт-н максимальний сором Торонто і всієї Канади) і ремонти тут тривають більше 10-ти років
Подивіться Яна той самий янг еглінтон ремонт на якому йде якщо не помиляюсь вже майже 15
Що по кримінальності?) я особисто думала, що блін, Канада - це захищене місце, тебе тут ніхто не зачепить , а речі можна залишити в кафе і спокійно сходити до туалету
Що бачимо по факту ? На одну хвилину йдеш за замовлення з уберу, - 1 електро велосипед
Заправляєш авто з ввімкненим двигуном можеш теж залишитись без нього ) а люди занадто толерантні щоб зупинити крадіжки які відбуваються на їд очах ну , а поліція краще вип’є кави чим буде шукати ваш велосипед)
Пішов до туалету в бібліотеці - 1 ноутбук )
Мммммм, файно)
Але , звісно) якщо ти проходиш всі кола евалюації диплома, адже це тут ще той бізнес))) і нарешті підтверджуєш те, що ти нормальний лікар до прикладу - матимеш забезпечене життя
Мовчатиму про медичну систему тут-тому що затягнеться надовго , це максимальний жах ( знову ж таки, особисто для мене та мого світогляду)
В період коли ти виживаєш і заробляєш на базові потреби такі як їжа та оплата оренди , то звісно , що люди бачивши інше життя не захочуть такого мати )
В Канаді є і позитивні моменти однозначно ! Але можливо на початку імміграції люди помічають все більше і більше люмінусів.