Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ті, хто в Канаді живуть давно дуже ображаються, коли їм кажеш про якісь очевидні речі . Одразу радять їхати назад якщо шось не подобається. 😂 Підтримую в багатьох пунктах.
-
Я взагалі не розумію чому я, вільна людина маю їхати туди куди хтось радить) Я можу казати , що хочу і що бачу . Я ніколи не намагаюсь когось образити і т.і, але коли бачу якусь фігню , то кажу. Мені багато чого подобається і я про це теж кажу .
-
Якраз таки є люди які взагалі навіть відео не дивились ніякі, я читала і дивилась все те, що вважала потрібним мені в першу чергу ) Не потрібно розповідати людям казки про те, що потрібно було вивчати все подетально аж до ямах на дорозі) Ніхто у ютубі на це не акцентує увагу ) Канада позиціонує себе , як країну першого світу , а по факту …)
-
Так я не пойму, вы ж тут кидаетесь на тех кто критикует канаду, откуда ж тогда украинцам информацию брать?)
-
Вітаємо Оксана, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
А він смачний?)