Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Чий Крим?
-
А у профілі фотка зі штрафом в 100руплєй.
-
Привіт . Шукаю моделей БЕЗКОШТОВНО на манікюр для відпрацювання швидкості . 18.09- 10:00, 14:00 19.09- 10:00, 14:00 20.09- 10:00, 14:00
-
Не могу прочитать что тут написано, какие то иероглифы
-
Привіт всім! Розшукую дівчину, яка була на концерті Сердючки 13 вересня. Була одягнута в малиновий светр. Мала чорне кудряве волосся. Була з двома подругами. Я був поруч. Якщо ти тут є та пізнаєш мене, відгукнись будь ласка в лічку!
-
Біля блур стріт і хай парк. Я їхала до метро хай парк. Там повно людей. Може ще десь але там точно.
-
Метро Jane, Bloor Street. Вже закінчується
-
Вітаю, я масажист з 10 річним стажем роботи в Україні та з Канадською освітою масажиста Пропоную свої послуги в Торонто та GTA Можливий виїзд! -Лікувальний масаж -Оздоровчій масаж -Лімфодринажний масаж -Анти цилюлітний масаж -Вакумний масаж банками -Медовий масаж ЛФК Реабілітація Відновлення після травми Звертайтесь: Консультація безкоштовна Вдалого дня і гарного настрою!!!😉
-
Всім привіт! Шукаю кімнату з меблями для двох людей. Короткострокова аренда (2-3 місяці). Ідеально, якщо райони North York, Midtown, Annex, або просто поруч з метро. Можливо хтось планував здавати найближчим часом?
-
Хто знає де можна купити житню муку?
-
А це як? Як біженці?
-
Нет , не как беженцы
-
Добрий вечір! Якщо не помиляюсь, я бачила його у польському магазині Kingsway Meat Products на 2342 Bloor St W. та у магазинах здорового харчування типу Healthy Planet. Ще, судячи з сайтів, воно є у супермаркетах Loblaws, мережі BulkBarn (один з магазинів на 2290 Bloor St, поряд із польським).