Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну я просто знаю,в мене багато друзів там І знаю що всім потрібно лікарство
-
Якщо ви візьмете пару пачок німесилу чи якогось сильного обезболюючого наприклад від зубного болю і які небудь антибіотики які користуються популярністю -не прогадаєте.
-
Всім привіт, шукаю оренду житла, 1+ден або 2 бр розгляну різні райони, переважно не бейсмент, пишіть в особисті,важливо пет френдлі. Офіційно працевлаштований всі документи є, є також гарантор з високим кредит скор
-
Порадьте будь ласка комп'ютерну майстерню район етобіко. Проблема з лептопом.
-
Добрый день , ищу квартиру 2 bedroom 🙂 Район North York. С первого октября)
-
@I_Hrytsenko [316496791] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 20/09/2023 16:23.
-
Привет, друзья! Меня зовут Илья, и я - барбер с опытом. Недавно приехал в Торонто и теперь готов предложить вам свои услуги. 📍 Мой адрес: 2360 Dundas Street West, Торонто Записаться на стрижку- n820584.alteg.io/ Можно писать мне в личные сообщения Telegram. Я всегда готов ответить на ваши вопросы и назначить удобное время для визита. @I_Hrytsenko 📌 Что по ценам: 1. Мужские стрижки -25 CAD 2. Стрижка бороды - 20 CAD 3. Стрижки для детей - 25 CAD - Индивидуальные консультации по уходу за волосами и бородой Стригу на дому🏠 С нетерпением жду вас! 🌟
-
Illia [5490898390] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 20/09/2023 15:59.
-
fb.watch/naHgtUqlvh/?mibextid=j8LeHn