Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
я 1-way плачу 350
-
Понял, спасибо, я арендовал машину и хозяин вписал меня 2м водителем, я платил 325
-
А ще не забувайте що ваша адреса також впливає на іншуру Причому різниця в один квартал може суттєво додати чи відняти ціну
-
Ціна іншури залежить від вашого досвіду. Але! Навіть якщо у вас в Україні досвід хоч 300 років, для Канади ви новачок, вони не знають про вас нічого, а тому для них це ризик. Тому перший рік у будь-якому випадку іншура дорога, на другий рік впаде і буде постійно падати якщо не буде ДТП чи інших приколів (штрафи також впливають, тільки за паркінг не впливає) Мінімальна ціна яку я бачив у людини в Торонто з 10 річним стажем в Канаді 200 баксів
-
Привіт. Продам свій скутер. 1300CA
-
Все правильно. Різниця може дійти і до 100$ і більше. Якщо є знайомі чи родичі десь у нюмаркеті, то можна знайти дешевше, навіть за $200+ Або через брокера. Тут же публікував один хлопець, що через українського брокера платить $160 В чаті є, зателефонуйте, можливо це правда і актуально ще.
-
Вітаємо Oleg, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Люди можливо хтось знає , нам для того щоб зняти дім треба справка о працевлаштуванні , мій чоловік помічник механіка ( не офіційно ) і в вільний час на убері катає .. короче в нас нема цієї справки , а без цього не дають зняти дім . Ми сімʼя з 4 дітьми , ці роботи тільки ті що може чоловік робити бо хворіє.. ще місяць і ми в прямому розумінні будемо на вулиці . Ми у шоці. Завжди платимо за рент . Але в нас немає заплатити за більше чим два місяці , тобто перший і останній можемо . Може хтось може нам допомогти ? Може хтось здає дім 3 кімнати , та 2 ванни ?Танхауз з подвірʼям ? В 30-4 хвилинах від Торонто максимум ? Будь- ласка допоможіть ❤️🙏
-
Вітаємо Maryna, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇