Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
scyscanner
-
Kiwi
-
Гайз, привіт, підскажіть хто робив туристичну візу до Америки у Торонто, який процес,як довго? Дякую
-
"Бажаю здоров'я! Всі знають про тяжкий період на Авдіївському напрямку. Хочу звернутись до Вас за допомогою у придбанні автомобіля для заведення та виведення особового складу та підвозу озброєння на позиції. Хлопці активно приймають участь та допомагають у евакуації поранених нашому медичному пункту. Тому просимо всіх небайдужих долучитися до збору коштів. Разом до Перемоги!!!💛💙" send.monobank.ua/jar/68vNX18BGK 5375411209970156 Друзі, це пост від моєї одногрупниці!!! Вона витягує, в прямому сенсі цього слова, наших бійців з того світу!!! Потрібна наша з вами допомога, терміново!!! АВДІЇВКА!!! ПЕКЛО!!! m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid06uBQFy8p1cfc1tzjRcKdVFqTYHtrTWWGJWS7pE1qpyBwas73AW4XFi8frRJV53h4l&id=100020698090493 PayPal [email protected]
-
Где можно дешево стекло на айфон наклеить?
-
Ой, я вас просю)
-
Чув що півтора року черга, але треба перевірити.
-
Тут це дуже важко зробити
-
добрый вечер, есть пару вопросов по приезду в канаду. Кто знает какие то организации которые помогают украинцам в торонто (отели, карточки для питания, проезда, помощь в оформлении всех документов для получения материальной помощи, какая либо помощь при приезде) В какой аэропорт в торонто лучше прилетать? Как долго занимает подготовка всех документов до этапа получения материальной помощи? В какие отели заселяют? Был бы невероятно благодарен за эту информацию.
-
Вітаємо Данил, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Має бути написано unblock Тоді пофіг на все
-
Щось типу того
-
Чи unlocked