Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Є квиток в один клуб :))) Хтось хоче придбати ?:))) Вся інформація на фото :) Я на жаль не можу піти бо плани змінились :(
-
We are Hiring a Communications & Events Coordinator We are looking for someone who is passionate about words, creative content (graphics & video) AND community building. This role will be pivotal in helping us foster connectivity and inspire engagement in our neighbourhood. Click here to read the job description and how to apply.
-
Дякую за відповіді
-
Добрий вечір. Маю акаунти в Scotia bank, від'їжджаю з Канади, треба закривати картку?
-
Шоб карту закрити треба йти в банк?
-
А як це зробити?
-
І наче кажуть телефонний номер також заблокувати.
-
Так потратил все равно побольше
-
Шукаю заміну собі у кімнату з вікном у двокімнатному бейсменті з 1 грудня. Сусідка - дівчина у іншій кімнаті. Шукаємо хлопця або дівчину. Офіційний контракт! Є парковка! Розташування дуже вигідне. Є поруч автобуси TTC та York Region Transit. До метро Sheppard West 10 хвилин на автобусі, Finch 15 хвилин. 850 доларів на місяць + комунальні послуги 30% від вартості квитанції. Можу показати будь-який день. Дзвоніть та пишіть мені у месенджері в особисті. Мій номер 437 423 5550