Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ох ты и душнила😅, ну лови лайфхак Westjet туда 405CAD Parish-Calgary обратно 280CAD, отель 14 дней бесплатный еда 250 получилась +- мед страховка 170CAD и по мелочам 60-80 Шо мы имеем ? Сложи цифры и не воняй, токсик)
-
Да он шляпа 🎩
-
Ну для тех кто хотел чисто хаботнуть бабок, тема здравая
-
Никто ж не против. Но как говориться, без лоха и жизнь плоха)
-
И закрьіть себе вьезд в Канаду навсегда))
-
Да нахер она нужна та Канада
-
Оль, кому то это может и не нужно, ну и то ты приехал и выехал, ничего в этом нет
-
7 дней и визу мне дали) и вот я здесь, с пиздец амбициями, но без языка я тут нахуй ником не нужен, по этому потихоньку попробую пробиться..
-
Валера, я ждала эту гребаную визу год! Потому шо какие то бомжи зарабатьівали бабки на перелетах. Неужели нельзя поднять одно место с дивана и заработать аж какие то 2 штуки канадских баксов а Европе? Ну серьезно?
-
Все будет ок. Язьіка тут половина не знает. Главное не вести себя как хрюндель. Вот и вся примудрость. А то некоторьіе думают что умнее всех, а потом на всех нас падает тень таких туристов-попрошаек.
-
Вітаємо Галинка, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт! Хто вміє правильно спілкуватися по телефону з підтримкою мобільних операторів? в мене Virgin Mobile який зачарджив мене на 1300$ Пояснюю як сталося. 24.10 перейшов з Fido назад на Virgin. В мене план 65$ 55gb. Почав користуватися інтернетом, і буквально через 3 дні (27.10) приходить смс що я використав всю Data. “Unblock your account if you want continue using your data”, хоча як я міг використати всі 55гб за 3 дні?? Це bullshit. Я розблокував, бо потрібно було користуватись google maps під час подорожі. І через годину приходить смс «you have reached additional 300$. Таких смс було декілька, хоча в мене стоїть ліміт-кредит 200$… І через неділю приходить statement на 1300$… Вже дзвонив кілька разів в підтримку, по барабану. в письмовому вигляді на email теж не ніяк не знайшов виходу… Нікому не раджу virgin Вже і так багато грошей їм віддав… Хто допоможе? Хоча б половину якось скинути… в боргу не залишусь на майбутнє