Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаємо Dmytro, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
💚 Привіт! Я – бізнес-тренер, ментор та наставник. Веду активну діяльність у Берліні, де організовую нетворкінги, але також можу приїжджати до вас. Моя місія – допомагати людям запускати бізнеси, заробляти гроші та знаходити нові джерела доходу. Я ділюся крутим контентом і регулярно проводжу безкоштовні вебінари з розвитку, масштабування та фінансової грамотності. Запрошую вас приєднатися до мого Telegram-каналу, посилання на який ви знайдете в профілі. У нас сформувалося чудове ком’юніті, яке постійно розширюється. Якщо ви шукаєте живе спілкування, підтримку однодумців, бізнес-ідеї та корисні знання про фінанси – вам до нас! Будемо раді кожному новому учаснику!
-
Всім привіт! Я створила детальні інструкції як оформити паспорт дитині в Канаді та все врахувати. Як ловити слоти, як замовляти доставку паспорта та інші корисні лайфхаки. Думаю, що це може бути корисним та збереже купу часу . Прошу підписатися на мене в інстаграм, та написати «гайд» в коментарях, а я відправлю его Вам у відповідь ❤️ Якщо знаєте когось, кому це також актуально, перешліть мій пост Ось лінк на пост www.instagram.com/p/C-nM-B4OenZ/?igsh=MWRmczJ4d3doNGlxNg= Всім гарного дня 💙💛
-
Друзі, звернулися до нас бійці ГУР, треба купити і передати чотири шини DURATURN TRAVIA A/T 235/65 R17 104T для бойвого автомобіля! Всім наперед дякуємо за підтримку і допомогу! Україна понад усе 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 На Шини для ГУР На чотири А/Т шини для бойвого автомобіля ГУР 🎯 Ціль: 13 500 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/3j9mKxLAdf 💳Номер картки банки 5375 4112 2131 9945 PayPal [email protected] www.facebook.com/share/p/aXt4dNuMAvDffy8m/ Залишок в розмірі 4144грн з минулого збору вже в банці! Залишилось зібрати 2970 грн❗️❗️❗️
-
Что там за проблема ?
-
-
Чи ремонтує хтось пс або знає де можна зремонтувати?
-
Вітаємо Олексій, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Можна ціну питання в загальний чат?
-
Вітаємо vtttv, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
💚 Привіт! Я – бізнес-тренер, ментор та наставник. Веду активну діяльність у Берліні, де організовую нетворкінги, але також можу приїжджати до вас. Моя місія – допомагати людям запускати бізнеси, заробляти гроші та знаходити нові джерела доходу. Я ділюся крутим контентом і регулярно проводжу безкоштовні вебінари з розвитку, масштабування та фінансової грамотності. Запрошую вас приєднатися до мого Telegram-каналу, посилання на який ви знайдете в профілі. У нас сформувалося чудове ком’юніті, яке постійно розширюється. Якщо ви шукаєте живе спілкування, підтримку однодумців, бізнес-ідеї та корисні знання про фінанси – вам до нас! Будемо раді кожному новому учаснику!
-
Вітаємо Надія Миколюк, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇