Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер , выкупим ваше авто. Если не имеете возможности выплачивать дальше кредит , если взяли авто и хотите уехать , если просто хотите продать автомобиль - пишите в лс
-
www.facebook.com/share/r/PkDquLdAnBtsctnW/?mibextid=14AR8G
-
Вітаємо Надія Миколюк, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Привіт! 👾 Перед початком навчального року, ми (ІТ-академія) запрошуємо Вашу дитину на безкоштовний ПРОБНИЙ урок з програмування, або дизайну (на вибір). ЯКІ НАПРЯМИ ПРОПОНУЄМО? 💻 Графічний дизайн (створення логотипів, банерів, ілюстрацій) 💻 Програмування на Java (розробка простих додатків) 💻 Minecraft (Створення модифікацій та використання командних блоків) 💻 ROBLOX (Курс з розробки ігр) 💻 Програмування на Python (розробка простих програм та ігр) 💻 WEB дизайн (основи веб-дизайну) 💻 Веб розробка (основи веб-розробки) ЯКІ ГАДЖЕТИ ПОТРІБНІ ДЛЯ НАВЧАННЯ? 🖥 Комп'ютер, або ноутбук + стабільний доступ до інтернету. КОЛИ ПОЧАТОК ПЕРШОГО УРОКУ? 📝 Підберемо зручний для Вашої дитини час та дату. Попередньо обговоримо. ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ? ✅ Напишіть в особисті повідомлення вік та ім'я дитини СКІЛЬКИ ВІЛЬНИХ МІСЦЬ ЗАЛИШИЛОСЬ? 💫 З кожним днем кількість зменшується, тому приймайте рішення вже зараз ❤️
-
💚 Привіт! Я – бізнес-тренер, ментор та наставник. Веду активну діяльність у Берліні, де організовую нетворкінги, але також можу приїжджати до вас. Моя місія – допомагати людям запускати бізнеси, заробляти гроші та знаходити нові джерела доходу. Я ділюся крутим контентом і регулярно проводжу безкоштовні вебінари з розвитку, масштабування та фінансової грамотності. Запрошую вас приєднатися до мого Telegram-каналу, посилання на який ви знайдете в профілі. У нас сформувалося чудове ком’юніті, яке постійно розширюється. Якщо ви шукаєте живе спілкування, підтримку однодумців, бізнес-ідеї та корисні знання про фінанси – вам до нас! Будемо раді кожному новому учаснику!
-
Вітаємо Марина, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Вітаємо Martyniuk, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Всім привіт🖐️мене звати Дмитро, я сертифікований майстер манікюру. 💅 Запрошую Вас на послуги манікюру та нарощування нігтів, в мою студію-кабінет, яку створив власними руками💪🏼🔥 Манікюр виконую в комбі техніці, для покриття використовую лише якісні Українські бренди.🇺🇦 Для більш детальної інформації та запису звертайтеся в особисті повідомлення. 😊
-
Вітаємо Dmytro, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇