Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну от у мене є місцевий коледж диплом і українській бакалаврат. Я б сказала що я достатньо швидко знайшла роботу, але це стажування тільки на 4 місяці, опісля буде видно чи буде в них така вакансія. Але це вже який не який канадській стаж який тут важливий У мене є знайома яка має диплом з Молдови, і місцеві курси, то вона вже 7-й місяць шукає роботу (в своїй сфері), вона говорите з деякими рекрутерами де подавалась, їй казали що диплом з дому особо тут не котується.
-
Тобто при пошуку роботи навіть їхні їм не дуже цікаві? Тобто є плюсом наявність диплому для імміграції ? Спасибі за підказку , обовязково візьму з собою можливо пригодиться
-
А з приводу освіти як тут? Українські дипломи чогось варті , можна якось їх прирівняти до їхніх чи простіше вже з самого початку вчитись ?
-
Собі кілька різних інформаційних аркуша роздруковував щоб завчити оточення
-
Дуже щасливі ті люди яким дається все легко та живуть щасливо без проблем , я не з тієї категорії (Нажаль) тому звикла до труднощів… в будь яку країну то навіть в місто при переїзді якщо ти вперше там то все робиться в сліпу , навіть якщо ти вже знаєш мову( це лише плюс бо легше будеш комунікувати і можна щось запитати уточнити)
-
Дивіться, вас ніхто не відмовляє. Я люблю Канаду, це гарна країна, але в Торонто складно навіть людятм з мовою і з збереженнями. Вам просто кажуть що очікувати. Треба хоча б середня англійська, треба робота, роботу можуть запропонувати на іншому кінці мапи куди добиратись 3 години. Переїхати не завжди просто Знайти житло не просто, просять сплату часто за пів року Громадський транспорт тут поки що не дуже розвинений, людина вище розписала всі його нюанси. Канада дає багато можливостей, я особисто люблю цю країну. Але без гарної стартової суми Торонто це жах, тим паче наразі