Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Да. В итоге расстояние на машине 20мин. А ехать на автобусе 1.5 -2часа с индусами, непонятними личностями, иногда бомжами. В метро ситуация еще хуже. Плюс проезд 3.25 по карточке и 4 дол за нал. Билет действует 2 часа. Но в одном районе или пригороде. А как правило ты пересекаешь 2 а то и 3 города(района) и во всех нужно платить. А если вдвоем так в 2 раза дороже.. В итоге ехать долго, теряешь время, неуспеваешь. За день делаешь 1 или максимум 2 дела. С машиной то что мы делали рабочую неделю, мы сделали за день!
-
Можна довго порівнювати та рахувати відмінності але все в цьому житті відносно Так потрібно бути готовому до всього та будь яких труднощі але ж все можна пройти , все можна пережити А якщо є кому хоча б сказати добре слово чи підказати « йти туди зробити так або скажи так, або хоч шукай те» це вже я ввжадає владикою перемогою
-
А в якій країні до нас ставляться як до своїх? Я ще поки не бачила такого Є такі які навіть не хочуть говорити з тобою так як ти не місцевий
-
Мені так не знається так, я вже у Європі без авто років 5 і дорбре розумію що це трішки проблематично але реально і для початку буде не легко але хто має бажання знайдуться і сили щоб пройти всі труднощі