Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую) Пруфом адреси може бути контракт з компанією оператором?
-
я у березні квітні шукала собі житло у Польщі коли мільйони українців заїхали туди. ще й працювала та по 2 години на дорогу витрачала. шукала у певних районах що дуже звузило пошук. купа відмов опускалися руки. Але я знайшла за місяць те, що я хотіла за нормальною ціною. І я дуже вдячна за той досвід, я повірила в себе
-
Тут обидва дієслова, щоб був іменник «понт» я не знаю
-
Добрий день! Хтось може порекомендувати банк, в якому краще відкривати рахунок ? Та що потрібно для відкриття батьківського рахунку ?
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Створив приватну бесіду для тих хто хоче кудась виходити гуляти, збиратися компаніями і гарно проводити час Пишіть в ЛС добавлю в бесіду ✉️ ❗️Суто ті хто в Торонто і будуть виходити гуляти❗️
-
Show off, або краще просто Flex
-
Так. Звичайно, той хто шукає, знаходить. Це очевидний принцип, який працює скрізь. Але ви щойно назвали декілька умов - треба терпіння, відповідно час, та треба мати фінанси. Багато з нюкамерсів приїжджають сюди без першого і другого, а їм треба вже знайти кімнату, і вже відшукати роботу. І не всі мають знайомих, не всі володіють мовою. І не всі потрапляють на великодушних лендлордів. Тому, 3к людей як би сильно та добре не відшукали, однаково та в схожих умовах не знайдуть.
-
@iamosenniy Апелювати на власний досвід, узагальнювати і надати інформацію як об'єктивну, це теж логічна помилка, а не виявляє лінь інших людей, досвід та везіння якого не схожий з вашим. Вони шукають з існуючих середніх варіантів найкращі, які підходять більше за всього. Я приїхав на майже готове. Все що потрібно вже є, але це один на 100к як мінімум. Цей досвід не може буде рекомендований іншим, як стандартний метод. Якщо в них не має тут машини, житла нормального, і не мають родичів, це не тому що вони ліниві (такі теж є безумовно), а тому що в них стандартна ситуація. Знайомій дівчині (вона теж в групі є) канадка подарувала машину, як допомога, але це не означає, що якщо інші теж добре попросять або відшукають меценатів, теж отримають автівку фрі. Вам випала студія за $900 в місяць, це дуже круто, ви відшукали такий варіант, ніхто не нівелює вашу заслугу, проте це не робить ваш досвід стандартним для всіх нюкамерсів. І лінь тут не причому. Це все, що вам намагалися сьогодні донести.