Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Bell самий логічний для вас варіант, але треба уточнювати бо він є не всюди. Це оптоволокно, такій як у нас в Україні Зараз в них акція типу 50/міс на 2 роки якщо я не помиляюсь, але акції приходять і уходять, їх середня ціна яку можна «вибить» по телефону це десь 80-85, без акцій на швидкість 300мб Роджерс не рекомендую. Це такій Інтернет кабельний, типу як наш укртелеком. Працює він +-, але вибиває його частенько. Ну і швидкість не завжди відповідає заявленій швидкості. Якщо вирішите брати роджерс - беріть файдо. Вони беруть в роджерс, але ціна в них нижча. У мене файдо, але я не рекомендую) планую перейти на белл
-
Добрий день. Порадьте, будь ласка, інтернет провайдера для домашнього інтернету (гугл показує rogers, bеll, aircomplus). Потрібна норм швидкість, бо працюю з дому, але і не за всі гроші. Хочу розуміти, на скільки розраховувати додаткових витрат в місяць, якщо знімати апартмент чи бейсмент без інтернету. Буду вдячна за відгуки.
-
Привіт! Підкажіть будь ласка де можна купити адаптер щоб ноутбук можно було зарядити🙏🏻
-
Ми ж спілкуємося про SJTD?
-
Подзвоніть в авіакомпанію. Якщо в аеропорті є інформація, я б спробував пошукати її та дізнатися щось.
-
Я мав на увазі - вам не дають сісти на літак? Якщо ви в аеропорті то ідіть здавайте валізи і на прикордонний контроль. Якщо будуть проблеми - валізи повернуть
-
Вам відмовляють? Якщо посадковий дали, то скоріше за все що пустять. Вони на стійці реєстрації роблять первинну оцінку ваших документів
-
Ми щиро раді що у вас вийшло так зняти. Але це трохи нечесно видавати вдачу за систему. Не давайте надій, що не справдяться. Бо це призводить до жорстких розчарувань.
-
/report
-
Так. Я. Десь на початку листопада
-
Ясно, дякую