Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Якщо я подам першу заявку на провінційний рівень (EOI), то вся інформація в ній ʼзаморожуєтьсяʼ від дати подачі? Тобто якщо в грудні в мене 3 роки стажу а в січні вже буде 2 роки і 11 місяців (тобто вже тільки 2 роки можу рахувати). Чи правильно буде клеймити 3 роки стажу?
-
Приветствую) есть новая тема, белая Онлайн, всего пару часов в день От 600+$ в неделю Пиши + в лс
-
Мене цікавить якщо я подам заявку в грудні то я ще можу рахувати 4 роки стажу. А якщо мою заявку почнуть розглядати наприклад в лютому то в мене вже буде тільки 3 роки стажу. Тому мене цікавить чи буде враховуватися інформація про мене на момент подачі чи коли буде розгляд заявки. Мені важливо це зрозуміти щоб я не заклеймила більше балів ніж можна підтвердити. Дякую вам за відповідь.
-
Ви повинні відповідати на 100% по всіх критеріях програми та заявлених балах. Є випадок, коли людина подається по спецвибірці, вказує доступні гроші, а реально ставить на рахунок аж перед подачею документів на номінацію, тобто після отримання LAA. Офіцер дає запит для пояснення, чому гроші на рахунку з'явилися після подачі ЕОІ, а не перед. Апліканта врятував виключно наявність декларації, яку заповнив в аеропорту. Мій меседж в тому, що якщо ви щось зазначили в ЕОІ, то ви вже відповідаєте тим критеріям і маєте відповідний стаж.
-
На момент подачі. Ви ж не можете знати коли її розглядатимуть. Дехто з весни ще чекає …
-
Дякую за відповідь
-
Доброго ранку шановні, на федеральному етапі дитина 4 рочки не мае паспорту,(записана у мене в паспорті) чи можна так податись? Ми обидва маємо біометричні паспорти з візами
-
Підкажіть будь ласка на якому етапі можна обирати программу skilled workers in Manitoba чи skilled workers overseas? Letter of Advice to apply щойно отримав
-
Якщо я правильно зрозуміла, подаюся в грудні клеймлю 4 повні роки стажу які я можу підтвердити, але якщо система мене не вибере до лютого (в січні 2022 я звільнилася, )відповідно в лютому 2024 в мене вже буде 3 повних роки стажу. То мені в лютому потрібно змінювати інформацію про себе?