Імміграція до Манітоби
-
Government can give earlier, but it wouldn't. Everyone will go through the path. If you are only tried to use search - then you could've read that people right now waiting for more than two months... that means that picture with three months and more real.
-
Well, maybe... just maybe... If they will be able to persuade migration officer in airport, that they are eligible for CUAET and ... but they are already inside Canada, if I gathered this correctly. So... If they don't have any markings on their visitor records that are indicating that this is CUAET - well... nothing to hope for. No money, no open work permits.
-
Вітаємо, Stranger! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, на провінційному етапі вказувати тільки ту роботу за яку клеймила бали, чи всі за останні 5 років? Окрім фулл тайму в мене є інша кежуал робота на якій я більше 6 місяців Канаді я за неї не клеймлю балів (всередньому 20-30 годин на місяць)
-
Ворк перміти по куает видають, якщо вони заїхали по куает. Наші родичі заїхали місяць назад і все видають. Питання в іншому, коли ми їм оформлювали документи в готелі, то там була жінка з мамою, яка не правильно заповнила мамі спочатку анкету на куает і їй в аеропорту видали ворк перміт без позначки куает! І в готелі їм пояснювали що якщо не має позначки, то мама не має права на медицини, на гроші и на сін намбер, це їй пояснювала жінка яка там працює при нас, тож вони були в шоці!
-
Доброго вечора всім. Є питання по Employment Insurance. Склалася ситуація, що можливо доведеться подаватись на виплати. Суть справи: з початку перебування в Канаді відпрацював 1000 годин на одного роботодавця. Потім перейшов до іншого і через 8 тижнів роботи розпрощались. Питання, чи зможу я податись на виплати, і якого роботодавця вказувати(у останнього недостатньо годин). Якщо від першого, то на сайті вказано, що якщо податись пізніше ніж 4 тижні -можна втратити змогу отримувати поміч. Дякую
-
підкажіть будь ласка, як організувати доставку нового українського паспорта до канадського консульства, поділіться досвідом...