Імміграція до Манітоби
-
Ви плутаєте бали. 60 балів - це MPNP Self-Assessment Points, це не ЕОІ Ось тут immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf
-
На якому скріні? Скільки у вас балів за MPNP Self-Assessment Points?
-
Тобто якщо в мене в підсумку виходить так як на скріні то все ок?
-
Короче, у вас все правильно. Воно так показує, на ці бали не звертайте уваги.
-
Пройшла MPNP Self - Assessment, набираю 75 балів
-
Нічого у вас не мінусує, у вас 0
-
Вибачте, телефон не хоче працювати) довго думає)
-
Це ЕОІ, а не MPNP Self-Assessment Points
-
Пане Дмитро і пане Wes, дякую за підказки, без вашої допомоги напевно вже б посивіла 😂
-
Ні, далі звичайна шкала ЕОІ. Однак, оскільки ви йдете за тимчасовою спеціальною вибіркою для українців, то на ці бали можете не зважати. Ви поза конкуренцією
-
Дякую, тільки розібралася. Я чомусь була впевнена що при оцінювані в заявці повинна бути 60 бальна шкала
-
Я також overthinking, тому написала в полі для листа і також продублювала це пдф файлом 😅 Але то мені не допомогло і портал 2 я ще не отримала 😂
-
Маю ще таке запитання для роздумів) якщо я відпрацювала на одного роботодавця рік і 2 місяці і звільнилася. Контракту мені не дали, але коли я відпрацювала 1 рік то попросила надати мені лист в якому вказано все про мою роботу. Перший місяць я працювала парт тайм, але годин було більше ніж 30 годин в тиждень. В листі також не зазначено що я починала з парт тайму. Питання моє заключається в тому чи клеймити мені бали за цей рік роботи? Тому що по факту я не була на фул тайм позиції цілий рік а по пейстабах я маю рік і 2 тижні роботи більше 30 год в тиждень.
-
Добрий день. Чи видає Дія зараз довідку про несумісність для чоловіків?
-
Так, видає
-
Якщо ви працювали 30 годин на тиждень, то МПНП вважають це фултайм
-
Харків - рідне місто 🥰
-
Підкажіть, будь ласка, як ви сканували додатки до дипломів, якщо за вимогами файл не повинен перевищувати 2 МБ. (А стискати файл не можна) А додатки, очевидно, що займають більше пам’яті.
-
Актуальна тема. Теж цікаво почути лайфхаки.
-
Добрий день. Спробуйте зменшити резолюцію файла, наприклад замість 140, зробіть 72 dpi. Подивіться на розміри зображення, спробуйте задати менші значення.
22 Jan 2023, 05:40
112892/236366
31 minutes ago