Імміграція до Манітоби
-
Дивіться, вбиваєте в пошук "УНЗР" і читаєте. Папочки зараз вже тільки дублюють інформацію. На жаль, документи видають тільки особисто в руки, але є один момент: при запиті відразу потрібно пройти ВЛК, по-іншому не видають ніяких документів. А далі як карта ляже...
-
Вітаємо, Viktoriia Mykolaichuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дмитро , скажіть , чи включати чоловіка у програму імміграції, якщо він зараз в Україні і не виїзний і не відомо , коли зможеш приїхати . Як в цьому випадку правильно поступити ? Бо таке чула , що на федеральному рівні всі , хто у аплікації повинні бути у вказаний час у Канаді, в іншому випадку , буде всім відмова.
-
Ваш чоловік має пройти лендінг у певний термін, або йому відмовлять у піар Інші члени родини, які були у заявці і пройшли його, отримають свої картки Але то виключно вам вирішувати, чи додавати його і зважувати усі за і проти Вчора пан Дмитро надсилав умови до спонсорства одного з подружжя. Оцініть, чи потягнете таке потім і вирішуйте А раптом, поки отримаєте всі схвалення, вже і війна скінчиться
-
Я хоч і не Dima , але відповім. Якщо є можливість включити чоловіка як такого, хто іммігрує з вами, то потрібно це зробити. Навіть якщо він потім не зможе пройти лендинг вчасно, все одно інформацію IRCC буде мати про нього. Але зважте, що це рішення вимагатиме плати за ПР на федеральному етапі за нього також, він повинен пройти медогляд, здати біометрію, податися на імміграційну візу. Якщо ви тільки починаєте процес, то це все займе щонайменше 1 рік. Тому хто його знає що буде за рік. При даному сценарії потрібно вказувати чоловіка в ЕОІ та аплікації на номінацію. Якщо ви чоловік з вами не іммігрує, то в аплікації на федеральному рівні ви вказуєте дані чоловіка, але ставите галочку, що він вас не супроводжує в імміграції. Для ЕОІ ви чоловіка не рахуєте. Щодо спонсорства, то там дуже непрості критерії. Зараз знайду свій пост про те
-
Дякую за відповідь але я питав зовсім інше, мене цікавить swo та зміна роботи в майбутньому... Передивіться будь ласка ще раз моє повідомлення
-
Так
-
Ну і я ж про це) Вирішувати безпосередньо людині, як вчинити. Але багато хто поєднує спонсорство і «зʼєднання родини» і сподівається, що можна не включати чоловіка і потім легесенько зробити піар, коли можна буде виїхати Тому тут є про що подумати зважено і завчасно)
-
Найбільша проблема при споснорстві - це фінансові зобов'язання. Навіть у випадку розлучення спонсор буде фінансово відповідальний за того, кого запросив до Канади. Особисто я б для спонсорування взяв консультацію в ліцензованого імміграційного консультанта, вони таких кейсів знають багато і можуть більше порадити. Або навіть імміграційного адвоката.
-
УНЗР - це унікальний номер запису в Реєстрі. При зміні паспортів цей номер змінюватись не буде. За цим номером просто дуже швидко можна знайти та ідентифікувати особу.