Імміграція до Манітоби
-
1) збір не треба оплачувати, треба написати exempt from fee . Потім на офіційному сайті IRCC знайти сторінку, де написано, що украінцям відмінили оплату і зробити іі скріншот чи скопіювати це в документ та зберегти у ворді чи пдф. 2) коли ви проходили медогляд, вам мали дати папів з вашим фото і описом того, що вам робитимуть. Оце він 3) коли заповнюєте аплікацію, то на сайті є опис, які мають бути параметри фото. І загалом, тут вже про це писали, ви не зможете зсередини Канади подати на візитер візу для дитини через цю аплікацію, вона так працює, що дитині видають не візу, а візитор рекорд. Писали, що знову треба подавати на CUAEt, пояснювальним листом описувати ситуацію і тоді вже , коли знов погодять, вклеювати цю візу в паспорт в Канаді.
-
Програма спрощена - мається на увазі, що умови зробили більш простішими та лояльнішими, ніж вони були до того. Зокрема, оце CUAET це, фактично, туристична віза, яка по прильоту дає право одразу мати відкритий дозвіл на роботу (тобто, можна працювати по всій Канаді, де знайдете роботу, де душа забажає тощо), а саму цю візу видають, практично всім українцям, хто подав заявку. До цього, отримати навіть просто туристичну візу було досить нелегко - люди подавалися по кілька разів і всеодно отримували відмови. І ніякого права на роботу туристична віза взагалі не давала (ну, і не деє сьогодні - виняток CUAET, але це чисто для українців через війну росії). Далі, маючи таку візу і маючи роботу в Манітобі, вже через півроку можна подаватися на номінацію від провінції, отримавши яку, ймовірність мати PR дуже-дуже висока. Ось що мається на увазі по спрощенню програми.
-
Дуже рада за вас, що ви стоїте на боці цієї людини , але особисто я нікого тут не образила , лише висказала свою думку, і яку реакцію я маю переглянути ,не розумію. Але знову переконуюсь, що українці дуже агресивно сприймають думки інших людей , але якщо я когось образила, прошу вибачення