Імміграція до Манітоби
-
А черги і немає. В когось проста ситуація, в когось офіцер мусить запланували дзвінок на роботу через 5 днів, десь перевірити роботодавця через запит в податкову, хтось працював в іншій провінції, хтось не сказав про близьких родичів у Ванкувері тощо.
-
Ви не забувайте , що це імміграція , тобто вони не забовʼязані, бо не надають вам послуги, це ви , умовно «просите» надати вам підтримку, тому претензії виставляти сенсу немає. У них бажаючих на рік вперед. Це неприємно, але як є.
-
Немає нічкої черги. Час очікування,у всіх різний за багатьма обставинами
-
І точно не в порядку черги
-
так і в Манітобі дають за 3 тижні. Вес виставляв приклад в січні))
-
Кажуть, що Ньюфаундленд та Лабрадор дає номінацію за кілька тижнів. За програмою тієї провінції і працювати 6 місяців не треба: лише треба знайти довгострокову фултайм роботу.
-
Звичайно ні. Просто привели приклад, я відповів. І навіть не уявляю, що може бути простіше ніж у мене
-
Ви імміграційний офіцер, щоб оцінити свою аплікацію як "проста"? Є різні фактори оцінки.
-
В мене проста ситуація, в інших провінціях не працював, родичів не маю, працюю з самого початку на одній роботі. 8 місяців чекаю на номінацію.
-
я в курсі, що тут всі друзі один одному. І знати одне, а розголошувати-інше...
-
Ну от, значить, не все так погано. Нагадаю, що тимчасові іноземні працівники за CUAET - це усього 5-10% від усієї кількості іноземних працівників, які є в Канаді.
-
Друзі, не панікуйте, всі, хто відповідає критеріям, отримають номінації.
-
Може бути таке, що "мій" офіцер вмер чи звільнився і справа зависла десь, закріплена за ним?
-
Поки що рекорд 6 днів😂
-
Університет Манітоби може дати "ціну для канадців", якщо їм написати і описати ситуацію. Багато українців так вчиться там
-
Просто зараз треба розраховувати на отримання номінації за 6+ місяців Все що швидше ,то можна вважати пощастило Не забуваємо що в провінції є річна квота на номінації
-
мені пофіг на себе, ми з чоловіком нормально себе почуваємо. Але моя старша дитина на 2 роки вже зависла без можливості навчатись за людськими цінами і можливістю піти працювати туди, де він хоче, бо там вимога пр
-
План B🫰
-
В жовтні 2023 року вдалося записатися на 30 січня 2024 року в посольство. Сьогодні вже бачу, що паспорт виготовлений. Але в посольстві сказали, що я отримаю його фізично через 3-4 місяці
-
Так, це дуже довго((
22 Jan 2023, 05:40
128309/230187
about an hour ago