Імміграція до Манітоби
-
Скам. Подивіться свіже відео Віталія Маринюка, він декілька днів тому спілкувався з волонтерами з цього питання. Місця є.
-
Добрий ранок! Маю питання. Чи потрібно робити переклади диплома та транскрипту, якщо університет диплом надрукував та транскрипт українською та англійською на одній сторінці. Можливо все таки зробити цей переклад українського тексту ? Дякую !
-
Добрий ранок! Шановна Громадо, чи потрібно робити для підтвердження стажу українського переклад нотаріально засвідчений трудової книжки? Просто там багато записів і переклад повний та усе разом буде дуже дорого коштувати. Дякую наперед за пораду всім !
-
Довідка ок-5 чи ок-7. Лист від роботодавця про підтвердження досвіду роботи.
-
Нотаріально точно не потрібно. Я копію трудової взяв, але без перекладу поки що.
-
Вийшло відео, куди йти і що робити, коли не буде волонтерів в аеропорту Вінніпегу youtu.be/axNo0o0VS5Y
-
Давайте сюди:)
-
Якщо інформація у дипломі двомовна, то не потрібно
-
Усе ок, окрім «Телефонуємо в БВ». Список готелів оновлюється чи не щодня. Завтра умовного БВ може там і не бути. Просто дивитись, які готелі на постері пропонуються, і туди по прибуттю телефонувати. Дуже часто по мережі гуляють фотки постера із Хілтоном, Сендманом та ін. готелями, яких у програмі взагалі немає. Сорі, що не по темі чату, але коли вже пішла розмова…
-
Дякую !
-
Дякую !
-
Зрозуміла. Дякую за уточнення
-
Якщо не помиляюся, то на ПР враховується 4 і більше років безперервного стажу, то може все й не потрібно
-
Ну а шо ж робити. Це ж круто, покажете великий досвід. Хай буде. У мене теж так. Я перекладаю в Українській організації, не так уж дорого
-
Дякую !) Довідка буде дуже довга також, а роботодавців була величезна кількість різних. Трудова є на руках.
-
Доброго дня 🙂 Скажіть будь ласка, якщо чоловік працює на даний час зварювальником уже 6місяців,але в Україні працював на автомобільному заводі чи потрібно з України, Employment verification letter,чи потрібно щоб минулий досвід відповідав теперішній професії, дякую 🙏
-
Так. Дійсно, так буде дешевше. Дякую за пораду
-
Дуже дякую за відповідь 😊
-
Лист від роботодавця потрібно якщо ви хочете бали за минулий досвід (фактор 3). Не обов'язково, щоб минулий досвід був 1 до 1.
-
Все перекладають. Якщо евалюація не треба, то просто переклад
22 Jan 2023, 05:40
128729/233516
about 2 hours ago