Імміграція до Манітоби
-
Чому ні? Тут тисячі людей так працювали. Якщо у вас все документально буде відповідати, то тут так через один робили. Ніхто не забороняє працювати по ремовту
-
Підкажіть як вказувати на номінацію освіту дітей якщо вони ще незакінчили школу і на даний момент навчаються в 4 да 9 класі в канаді? Дякую
-
Все у закріплених повідомленнях t.me/uccmb/146058
-
А можете підказати де знайти це відео?
-
Брала він кінець вказав , офіційний коли звільнили , а це накладається на роботу за кордоном .
-
А Ви що не брали листа з цієї роботи, де вказаний початок і кінець?
-
Краще в такому випадку тоді вказати кінець роботи , дату відʼїзду з країни ?
-
А, ну не думаю :)
-
Навіть якщо посада не підходить під дистанційну роботу ? Наприклад тістоміс чи інша
-
Мало того , ця робота накладається на іншу , дві роботи я вказати не можу . Все одно потрібно буде якось пояснити , чому роботодавець вказав такі дати
-
То що писати неправду? Це була оплачувана відпустка чи період самонавчання. Яка різниця професія? Для логіки -є. Для документів - нема. Роботодавець написав дату, зарплата отримувалася...
-
Ну для тістоміса точно не задачка ще та - по ремовту замісити тісто, хіба робот за вас працював 😁
-
То так і пишіть. А то вкажете , що завершили в лютому, для прикладу, а в підтверджуючому документі пише червень. Хіба це добре?
-
До дня накладки робіть тоді + пояснення.
-
Якщо відпустка , то ок. Я особисто не бачу проблеми, якщо людина справді рахувались на роботі і отримувала заробітну плату.
-
Це для мене супер варіант звичайно ) а от що написати , думаю . в звʼязку з воєнними діями ,і знаходженням біля лінії фронту , робота була призупинена , на невизначений термінз збереженням заробітньої плати та робочого місяця , до стабілізації ситуації. Як вам таке пояснення
-
Та не придумуйте собі проблем. Ніхто ж не забороняє співробітнику бути у відпустці (оплачуваній та неоплачуваній), на лікарняному, на простою чи ще щось там. Ви ж офіційно працювали? працювали. А чи ви ходили чи не ходили на роботу, то нікого не цікавить.
-
Друзі хтось бачив неділю тому була можливість забронювати біометрію по суботах та неділях в березні? Зараз є на квітень але субот та неділь нема....що то було? Чи це вони зробили таке тільки на березень 🤔
-
Дякую велике . У нас в країні були не стандартні умови , думаю вони вникнуть в ситуацію і зрозуміють , чому так вказала .
-
Що б я без вас робила !) голова цим питанням вже декілька місяців забита .
22 Jan 2023, 05:40
132142/229743
7 minutes ago