Імміграція до Манітоби
-
Якщо взяти до уваги тих 20,000 людей у SW пулах, то шанси невеликі, що у найближчі 6 місяців щось змінитися. Потрібно максимально піднімати бали.
-
Доброго ранку,підкажіть будь ласка де шукати житло в Брендоні,на яких сайтах? Можливо хтось має інформацію 🙏
-
Тільки через роботодавця можна отримати дозвіл на роботу.
-
А які в нього варіанти щоб приїхати сюди по візі і отримати дозвіл на роботу , і взагалі як він може з батьками тут залишитися ?
-
В травні дозвіл на роботу не отримає вже. За тур.візою він зможе тут бути до 6 місяців або менше, якщо прикордонник це відмітить у паспорті. Можуть дати дозвіл взагалі на 2 тижні перебування в Канаді. Все залежить від того, яка причини прибуття, який план подорожі та чи має він досить грошей для утримання себе в Канаді.
-
Ну так, останні кілька SWM вибірок мали додаткові критерії. Як буде надалі, поки не відомо. Тому ще раз скажу власну думку, що для українців спецвибірка є реальним шансом отримати LAA.
-
Дзвонити щоб шо?
-
Це поки він буде за межами Канади я можу попросити мого роботодавця щоб він надав йому дозвіл на роботу ?
-
Мені достатньо листів-відписок.
-
Щоб почути: "чекайте". 😁
-
Розумію. Але зараз так буває, що по спецвибірці вибирають тих, хто йшов по SWM. Все ОК.
-
Подавалась як swm бо грошей немаю
-
Це Ви за спецвибіркою проскочили. Вітаю!
-
Не маю родичів, отримала лаа на днях
-
Якщо можна - збережу собі гіфку. Вона - гарна відповідь на багато питань тут))
-
Ну в мене ще півтори роки є, сподіваюсь дочекаюсь до того часу номінацію.
-
Якщо ви плануєте отримати новий дозвіл на роботу через роботодавця, у вас поки немає номінації, то поцікавтесь у роботодавця, чи він взагалі готовий розпочинати процедуру отримання LMIA під вас.
-
Дякую
-
Так, процедура така сама. Єдине виключення - якщо ви вже маєте номінацію провінції Манітоба. Тоді легше, бо не треба LMIA.
-
А якщо вже працюєш і закінчується ворк перміт, то така ж схема для роботодавця? Чи якось по іншому можна буде зробити?
22 Jan 2023, 05:40
133881/230471
9 minutes ago