Імміграція до Манітоби
-
Ну в мене ще півтори роки є, сподіваюсь дочекаюсь до того часу номінацію.
-
А якщо вже працюєш і закінчується ворк перміт, то така ж схема для роботодавця? Чи якось по іншому можна буде зробити?
-
Ні. Роботодавець має отримати дозвіл від уряду Канади на найм іноземця через процес Labour Market Impact Assessment (LMIA). Це коштує роботодавцю грошей та різної паперової роботи. Роботодавець має надати докази, що не зміг знайти місцевого кандидата для конкретної вакансії. Тільки після отримання LMIA, роботодавець дає job-offer, а вже майбутній працівник подається на дозвіл на роботу з цим контрактом на роботу. Однак, 90-95% роботодавців не роблять цього взагалі.
-
Привіт шановне співтовариство,У мене таке питання,я подався на зняття обмежень з WP ще 20 січня з метою його продовження (раптом пощастить), але відповіді так ще й не отримав, після цього я подивився ролик в Ютубі нашого Дмитра де він розповідає як можна продовжити wp посилаючись на певні положення в законодавчих актах про таку можливість,я сильно переживаю, що відповідь буде негативною.Моє запитання таке Чи можу я додатково подати запит про продовження мого WP грунтуючись на тих посиланнях ,що вказав Дмитро ,ще не отримавши відповіді на мій перший запит ,про зняття обмежень? Я сильно переживаю так як 31 Березня вже скоро.Дякую за вашу увагу