Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Якщо роботодавець робив layoff на 1 місяць, а потім наймав та ту саму позицію, чи можна вважати відпрацьований термін до цього як дійсний для подачі по SWO? Розумію що скоріше всього ні, але не маю повної впевненості.
-
Підкажіть будь ласка як довго в імміграції завіряють переклади?
-
Це скрін з відео
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html Подайте заявку через цей веб-сайт. Якщо у Вас новий ворк перміт, то додайте його, як у Вас лист від ІRCC про те, що поки чекаєте на перміт (заявка на розгляді), то додайте той лист
-
Скоріше 3 міс, питання в тому чи можна робити 3 міс + 3 міс якщо між ними був seasonal layoff
-
Дякую
-
Ви ж бачите, що вказується професії головного апліканта і партнера. Потрібно відповідати для двох, особливо якщо якась професія регулювана. Аплікація - це репрезентація не тільки головного апліканта, а й сім'ї в цілому. Може написати 2-3 речення про spouse. Відео - це просто приклад, а не інструкція із заповнення на 100%.
-
Дякую) У мене по work permit часу вистачає для відпрацювання повних 6 міс, просто хотів уточнити. Честно кажучи складніше всього було знайти роботу)
-
Там про мову Я теж не заповнила на spouse , після роботи буду заповнювати 🙂