Імміграція до Манітоби
-
Додати до заявки мій старий документ і лист апруву на новий також? Та додати пояснювальний лист, таке рішення буде правильним?
-
Привіт.Питання.Чи є вже такі люди,які приїхали по Куает і отримали ПіаР?можете написати в лс.
-
На мою скромну думку ці літери є частиною номера, тому я б писала НУ або на HY. Це номер тому він має бути максимально однаковим з оригіналом.
-
Мабуть ви й праві, але я вважаю, що з цього приводу не повинно бути придірок з боку офіцерів. Головне, щоб був латинській алфавіт. А це офіційна транслітерація в Україні
-
Це стосується імен, прізвищ, міст і т.д. Номер та серія документа, то трохи інша історія 🤷♀️
-
Розумні адміни-браво🤙 Нічо собі навіть по датам все розписано. Все, я з вами дружу❤️
-
Так, дуже багато ... їх можна знайти тут у чаті по хештегу #timeline
-
dmsu.gov.ua/services/transliteration.html Завжди використовую цій ресурс
-
Бачу, що єдиної думки немає, буду навмання
-
ТОчно, я не добачила....і перекладає, як чіткий переклад літер
-
Чуть нижче прокрутіть
-
воно не працює корректно
-
Так, теж десь читав таке. Але, інши перекладачі кажуть, що якщо будуть перевіряти документ, то все одно будуть дивить в оригіналі.
-
text.ua/ua/pereklad-dokumentiv/pereklad-svidotstva-pro-shliub-na-anhliisku-movu В обов'язковому порядку зберігається серія шлюбу, тому що цей компонент не підлягає перекладу.
-
Ось така відповідь 🙂
-
То знову ж таки прізвище. Якщо номер НУ = NU, то як бути з НЮ? Але я не наполягаю на своїй точці зору :)
-
Так, що стосується перекладу, то завжди не просто. Наприклад, коли переклад по-батькові. В Україні одні правила перекладу, а наприклад, в Казахстані інші. Так що ще залежить яка країна надала документ ...
-
Дякую всім, дуже корисне обговорення, одразу перевірила переклад шлюбного
-
І нотаріус у Immigrant Centre те ж саме казала, саме серію й номер залишати як є. Питав, коли свідоцтва про народження перекладав, там серії на кшталт І-ЖД тощо.
-
То виникає питання: в оригіналі наприклад номер складається з 6 знаків, а в перекладі буде 7. Не стиковочка і додаткові питання
22 Jan 2023, 05:40
137656/231580
15 minutes ago