Імміграція до Манітоби
-
Серійні номери всіх документів ніколи не перекладаються і не транслітеруються. Якщо офіцер захоче перевірити документ в будь-якій базі за серійним номером, він його просто не знайде.
-
Сперечатися не стану, може це й правильно залишити незмінним.
-
Так, коли це імена чи адреси. На мою думку це не повинно стосуватися серійного номеру документу, який має бути однаковим в оригіналі і перекладі.
-
Переглянули всі переклади,серійні номери перекладач залишав як в оригіналі
-
Пам'ятаю як була проблема вказати серію українського паспорту в анкеті на cuaet. Мені пощастило що в мене були літери МР 🙂
-
Мені здається, що це трохи overthinking.. але нікого не переконую.
-
та ж сама історія. Але, мабуть вони й праві стосовно правильності с точки зору перекладу. Як би там не було, якщо будуть щось перевіряти, то точно не з перекладу а з оригіналу, на мою особисту думку.
-
Це добре) але це не відміняє правила, що серійні номери жоден професійний перекладач своєю лапкою не чіпає.
-
Я перекладав І-ЖД як І-ZHD отримував візи та інші документи без питань
-
Також офіцер не знайде букву Ж на своїй клавіатурі.. так що він обломиться шукати раніше.
-
Я читав, що були випадки коли навіть 2 літери в заявці, які не збігалися з документом все одно приймалися, тому що всі вони добре знайомі, що таке транслітерація та як часто її правила можуть змінюватись
-
Це форма на візу, а не на ворк перміт. Якщо вам не потрібна віза, то не заповнюйте
-
Немає "подачі на продовження" чи "подачі на знаття обмежень". Ви завжди подаєтесь на новий ворк перміт.
-
Ну та, обов'язково, бо ви подаєтесь на візу
-
якраз на візу і хочу податися, ворк перміт новий вже отримала і ця форма є обов’язковою як я бачу, я не можу її не заповнити
-
я розумію) але вона підписана як «outside of Canada», це ок?) що писати в мету візиту, до кого я їду, і на як на довго я збираюся бути в Канаді, якщо я вже тут?)
-
Подзвоніть їм спочатку
-
Я щось не зрозумів, консульство України тихо змінило інформацію на сайті? Бо 9 березня заплатив за DHL щоб швидше вислали паспорт, вислав заявку і квитанцію на вказану електронну адресу, за тиждень відповіді так і немає. Заходжу і вже немає способу вислати електронною поштою, написано тільки особисто подати заяву у консульство... То так консульство кидає на гроші своїх громадян?
-
Доброго дня шановна громадо. Підкажіть будь ласка: Заповнюю зараз продовження на Ворк Перміт. В формі 5710 є пункт: ЧИ ЗНАХОДИЛИСЬ ВИ НА ЯКОМУСЬ СТАТУСІ БІЛЬШЕ НІЖ 6 МІСЯЦІВ? Мая ситуація : приїхав до Німеччини червні 2022, та був по біометрії рівно 3 місяці, в початку 3го місяця перебування зробив прописку та подав документи на тимчасове перебування (§24 для біженців Украіни) АЛЕ отримав її вклеїну в паспорт 6 вересня 2022. Виїхав з Німеччини до Канади в 20 лютого 2023 ( тобто через 5місяців і 15 днів) ПИТАННЯ : КАНАДСЬКИЙ УРЯД РАХУЕ ПЕРЕБУВАННЯ З МОМЕНТУ ВКЛЕЙКИ НІМЕЦЬКОЇ ВІЗИ В ПАСПОРТ С ПОЧАТКОМ ЇЇ ДАТИ ОТРИМАННЯ ЧИ З МОМЕНТА ЯК Я ПОЧАВ ПОДАВАТИСЯ НА НЕЇ? бо в мене прописка вже була 3 серпня тобто це більш ніж 6 місяців до прильоту в Канаду і отримання ворк перміту. Що потрібно вказувати був більше чи менше ніж 6 місяців в певному статусі в Німеччині?????? Дякую!
-
Він приходить не просто від того, що чекаєте, а коли Ваш бал буде вище прохідного.
22 Jan 2023, 05:40
137677/230580
2 minutes ago