Імміграція до Манітоби
-
У всіх свої бажання)))))
-
Для чого подаватись без тесту? 4 набрати не так складно, а балів додасть нормально до заявки🤔
-
така давали, зараз гляну що там вказано.
-
Таким чином, можна не боятися, що Вам не підвищать зарплату (як Ви написали в своєму повідомленні)
-
А коли ви уходили на ЕІ вам давали ROE ? Там же чітко пише, що вас звільнили через брак роботи. Чоловік теж був на ЕІ, то теж роботодавець казав, що це не звільнення, але потім знайшов нову роботу. Та і тут писали, що ЕІ це саме звільнення.
-
Вам на треба мати «на руках» саме контракт. Навпаки. Для SWO (спецвибірка) у Вас має бути короткостроковий контракт (до 12 місяців). Але ж Ви хочете піти без здачі тесту з мови (тобто по SWM). Для цього просто не має бути короткострокового контракту. Маю на увазі, що не треба прям мати long term contract «на руках». Якщо Ви впевнені, що Ваша робота не короткострокова (Вас не звільнять, або Ви самі не збираєтесь звільнятися), тоді просто в заявці вказуєте що маєте long term contract, і система пропускає Вас далі без тесту
-
Lay off - це і є тимчасове безробіття. Вас тимчасово звільняють через завершення сезону. ЕІ виплачують саме тому, що ви втратили роботу (you have been laid off). Якщо роботодавець кваліфікує лейфф як тичасовий період без роботи і знає, що протягом трьох місяців покличе вас назад, то звільнення не оформляється. Ви можете рахуватись і далі в штаті, але просто вам не платять гроші, бо немає роботи www.canada.ca/en/services/jobs/workplace/federal-labour-standards/termination.html#h2.2
-
хоча я планую ідти по СВО, але в мене 59 балів якщо задти англ на мінімум( Потрібно хоча б на 5, я не впевнений що здам, щоча всі кажуть що здам, ну ті з ким я спілкуюсь і знають мій рівень англ
-
Ну ото ж і я за це, типу я не можу клеймити якщо я відппрацював спочатку 8 місяців, потім пперерив був і ще 4 місяці. Це не буде як рік, правильно?
-
Там в табличці пише з якої дати по яку працювали і галочка поставлена, що звільнили через брак роботи.
-
так ото в тому ж і питання, але я планував клеймити рік, коли буде типу рік що я дійсно працюю, без врахування цього перериву. Тому і питаю, чи потрібен саме безпреривний стаж роботи, чи так теж можна. Умовно через 14 місяців я вкажу тільки рік
-
Ну може і так, але чи зарахує вам офіцер цей стаж?
-
так, але в мене було не лейофф, а shortege of work
-
ото в мене саме так, я не звільнений, бо я чітко знав день коли я повинен був вийти, а вишов ще раніше, бо додались ще контракти с firehous і я вже працюю
-
Ось скинула від Дмитра повідомлення.
-
Може я неправильно зрозуміла повідомлення вище. Але як на мене, або вас звільняють і ви подаєтесь на ЕІ, або рахуєтесь в штаті і нічого не отримуєте. Може експерти пізніше зможуть вам допомогти.
-
ДУЖЕ дякую за інформацію.
-
Дякую, що відписали. декілька робочих місць із перервами у працевлаштуванні теж не можна суміровать, так?
-
Доброго ранку, якщо не складно відповісти, що саме означає "military record"? Військовий квиток з перекладом?
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
142331/229088
5 minutes ago