Імміграція до Манітоби
-
Скажіть будь ласка чи з української роботи Employment verification letter як має виглядати приклад??? І чи можна зразу англійською якщо це середня школа України.
-
Всі запитання не імміграційного характеру до t.me/ManitobaLife
-
саме так і праціює. тому що навіть коли я підключала додому інтернет в 1 і тій же компанії але в різних точках в мене запросили абсолютно різну інформацію та умови були різні також. Приклад - нам треба ваш сін номер та 500 доларів депозиту який ми повернемо через 6 міс якщо не буде боргів. Наступний день, інша торгова точка - вітаємо, підпишіть ось тут, нічого не треба ні сіну ні 500 баксів, завтра прийде хлопець все підключить
-
Якщо плануєте декларувати нерухомості як settlement funds, то це трохи complicated. Для цього потрібно зробити свіжу оцінку, перекласти експертний висновок і все це завантажити. Це буде залежати виключно від офіцера враховувати чи ні ваш актив як settlement funds. Можуть і не врахувати
-
Вам теж дякую! :)
-
дякую. Коротше, треба вспокоїтись і дихати глибше. :) Дякую Вам дуже!
-
Так і поясните, володіла нерухомістю і продала Імміграцію і ваші майбутні кошти від продажу не повʼязані
-
Якщо не плануєте декларувати для settlement funds, то немає смислу показувати
-
Дякую! ...а якщо ця квартира виживе і колись я вирішу її продати і привезти гроші в канаду - як я це поясню? Я може заморочуюсь але я просто хочу бути максимально чесною і ніде не відрізати собі по дорозі праву ногу в намаганні спроситит собі шлях
-
Якщо не будете її вказувати як актив, то забудьте за неї і все Ніяких листів не треба
-
Пишу в Приват
-
Термін розгляду по спецвибірці та SWM є однаковим і залежить від завантаженості офіцерів.
-
Вказала що аплікантів двоє (я та мій чоловік) , але запросило ввести тільки дані однієї людини(я ввела свої) 🤔 це так і має бути?
-
Я про нерухомість не розумію чи можна вказати що є власність будинок на Україні, виписка real estate перекладена
-
RBC не відкриває, CIBC - так. Тому йдіть до іншого банку
-
Я вказала. Додала право власності, оцінку, та їх переклад. Не треба - то не візьмуть до уваги. У будь-якому разі враховують найголовніше - гроші на рахунку.
-
Скажіть будь ласка може хтось знає чи впливають грошові допомоги такі як дитячі,кліматичні і частина повернення за оренду житла на ПР?
-
Добрий день. Я не основний аплікант. Неофіційно працювала у свого чоловіка фопа. Написати резюме і пояснення, що не можу зв'язатися з роботодавцем -не підходить. Чоловік може написати, що я на нього працювала, але, оскільки він- головний аплікант, то його можуть перевірити на сплату податків за мене. Це також поганий варіант. Чи можу я написати, що волонтерила на нього?
-
Ні, тільки отримання виплат по безробіттю буде розглядатись як негативний фактор, тому що це є економічна програма імміграції
-
А які можуть бути негативні наслідки якщо отримував виплату по безробіттю?
22 Jan 2023, 05:40
143492/233263
10 minutes ago