Імміграція до Манітоби
-
Звісно ж ніхто не знає, чи за наступної вибірки будуть брати усіх хто набирає 60 балів, незалежно від SWM чи SWO? 😊
-
Доброго дня, прошу вашої поради.Якщо я відповідаю вимогам SWO i SWM і продовжую працювати більше року на того ж роботодавця, EOI ще не подавала. Чи можу я податися на SWO?
-
А де вказувати short term contract?
-
Для SWM нічого не змінюється.
-
Якщо ви працюєте, але майже звільнені, то потрібно вказувати , що ви працюєте, але маєте short term contract. Тоді вас закине на спецвибірку, SWO. Для SWM вибирати long term employment, саме за це дають 500 балів.
-
Контракту в мене взагалі ніякого не маю,щоб там було написано логнг терм , буду брати довідку, що я працюю
-
дякую
-
Ви не може оплати по SWO, якщо у вас long term contract or permanent employment
-
Зайдіть у ЕОІ і там буде пояснення.
-
t.me/uccmb/184656
-
дякую, а у вас немає часом якогось посилання де про це можна прочитати?
-
6800, 1500 видали вже
-
А як перейти в розділ де запитання перед вибором СВМ чи СВО?
-
Дякую. У мене ше є, можливо тупе питання: я можу робити 2 профіля відразу? При подачі на ПР з номінацією від Манітоби? На ЕЕ та обичну подачу на пр? Наскільки я зрозумів там у мене сразу від номінації буде в пуле експрес ентрі купа балів?
-
Доброго дня. Таке питання. Чи можна подаватись на ЕОІ , якщо в мене документи і перміт в порядку, а от в дітей відмова по стаді перміт, буду подавати на рестор статусу і знову на перміт для одної дочки, в іншої не дозволено рестор, буду консультуватись з кимось щодо цього, як продовжити чи відновити статус. Ми в Канаді рік, тому мали б видати, тим більше що в мене з чоловіком перміти до 27 року. Чи варто не подавати EOI і зробити порядок з дитячими пермітами. Паспорти в дітей дійсні. Порадьте, що робити? Дякую
-
Так ліміт на рік 9500. А зараз в pending 8500 чи я не правильно розумію?
-
Як я вже писав, такого ні разу на було, щоб вибрали всі ліміти. Якщо є залишок pending applications, то вони переносяться на наступний рік
-
То для всіх така приписка. Якщо у вас TEER 0-3, то все ок.
-
Кто потенціально може знати, де запитати, що відбудеться коли відберуть ліміти на цій рік по номінаціям я маю наувазі? Уряд Манітоби, імміграційні конс, ктось ще
-
Доброго дня, вибачте, а якщо получив номінацію, але я в менеджменті компанії та не здавав англійську мову. В номінації написали, що я не можу податися на ПР без результатів тесту, але законодавство каже шо я waiver через мій teer. Це вейв для МПНП?
22 Jan 2023, 05:40
151553/233946
about an hour ago