Імміграція до Манітоби
-
З 2020 року діє оцінка майна через державний реєстр. Подробиці тут, посилання на державний сайт вище скинула pareto.com.ua/ua/blog/novi-umovi-ocinki-neruxomosti-v-ukrayini-v-2021-roci/#%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%83%D1%80%D0%B0%20%D0%BE%D1%86%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B8%20%D0%BD%D0%B5%D1%80%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96
-
цікаво, поділітья лінком
-
Фонд державного майна України evaluation.spfu.gov.ua/
-
Так вказують.
-
Йдться про оцінкуу майна. ТА вказують ринкову вартість квартири?
-
Але я не знаю наскільки воно підходить, я просто додатково це зробила, окремо від грошей необхідних.
-
Думаю дуже орієнтовно. Головне квадратура, місто, рік введення будинку в експлуатацію. Як на мене, ремонт це взагалі дуже суб'єктивна річ, яка не повинна сильно впливати на вартість. Те що для одного шик, я може буду здирати під 0 і переробляти. І навпаки.
-
Дуже дякую вам за відповідь! На рахунках навіть більше, ніж я вказував. Хотів розуміти, чи можу я їх витрачати, чи потрібно тримати до отримання ПР. Документи є всі на руках, окрім цього сертифіката.
-
дуже цікаво, як вони бачать чи в мене новий сучасний ремонт чи просто побілка вапном.
-
Ви абсолютно праві. Так і є. Середня ринкова вартість. Там пояснення є як вони оцінюють.
-
Може і підняти, а може і знизити. Але це вже таке, для мене було не принципово, бо цей витяг не для продажу, а просто для галочки офіцеру для інформації. І в принципі оцінили по ринковій вартості адекватно. Господарі квартир часто забувають що продають квартиру в умовних Татарбунарах і починають продавати свій ремонт як скарб. Хоча критерії оцінки інші.
-
Не по темі. Житло оцінює оцінщик. На основі цін за які було продано житло такого типу останнім часом. Олх, ремонт, все не важливо. Важлива папірка від оцінщика.
-
Дуже дякую
-
ну не скажіть. Ремонт може підняти вартість на кілька сотень доларів за кв.метр. Звичайний ремонт ~$250 за квадрат. Сучаний дизайнерський ремонт від $500 і вище
-
Вказували щоб якщо буде відбір через друзів був додатковий шанс. Друг є і він всі обов'язки виконає,але це якось ridiculous,якщо він не відіграв свою роль. Дякую за вашу роботу:)
-
Є ще питання щодо коммон лов. Я читав, що потрібно заповнити форму IMM 5409 і завірити її у нотаріуса. Чи потрібно це мені робити? Якщо у нас спільна хелс карта, два річних контракти винайму житла і скоро буде сертифікат коммон лоу з Вітал статистик.
-
Має, адже ви вказали в ЕОІ його. Вся інформація в ЕОІ має бути на 100% підтверджена під час алікації. Вам не потрібно було вказувати друга
-
Але ж якщо балів не дало, відбор був за фахом,то друг вже не має значення,ні?
-
Я написав, як працює ЕОІ та як переглядає офіцер ЕОІ та аплкацію. Як і що робити - то вже особиста справа кожного.
-
Ця форма обов’язкова тільки на подачу на федеральний рівень
22 Jan 2023, 05:40
158328/235154
6 minutes ago