Імміграція до Манітоби
-
Таких 2/3 якщо не 3/4 з того, що я бачив у готелі, ярмарках вакансій, де був перекладачем, і в UNF
-
О, я не одна, тепер з'явилася надія)))
-
Гадаю що можна:))
-
Як же ви там без мови? Хіба можна влаштуватись на роботу?
-
Мені здається, що таких мінімум третина)
-
Так э такі:))
-
Скажіть, будь ласка, а є такі сміливі, хто їде без англійської до Канади та навчає вже на місці? У мене немає англійської, чи варто їхати?
-
Добрий день, чи можна набрати бали на PR якщо працюєш звичайним офіціантом/продавцем, а не на висококваліфікованій роботі?
-
Дякую) з цього видно, що краще таки не ризикувати. І так 100 балів знімуть за досвід роботи в іншій провінції під час експрешн оф інтерест, це вже натякає
-
Подаватися ви можете. Але не факт, що отримаєте номінацію через те, що чоловік працює в іншій провінції. Ваша задача буде - довести МПНП, шо ви разом з чоловіком маєте 100% намір жити саме в Манітобі. І шо оте шо він працює в іншій провінції ніяк не впливає на ваше 100% рішення жити в Манітобі. Як ви це будете доводити - то ваша справа. If I have dependants, relatives, or friends living somewhere else in Canada, will that cause my application to be automatically refused? In the Declaration of Intent submitted as part of the application, you declare that you understand that Manitoba only nominates individuals who intend to reside in Manitoba along with your dependent family members. The MPNP strongly encourages you to demonstrate to the MPNP that you will meet this requirement whether you have or do not have relatives, dependants, or friends in another province. If, for example, a dependant is studying in another province, you might consider moving this dependant to an educational facility in Manitoba to demonstrate a commitment to the province. Having friends or relatives in another province does not automatically cause an application to be refused. However, the MPNP must be convinced that the applicant will not come to Canada and reside in the province where those friends or relatives currently reside. It is up to you to convince the MPNP of your sincerity to relocate to Manitoba.
-
Зі скрину не можна такий висновок зробити. Людина шо хоче подаватись - так, не може, якщо працює в іншій провінції. А якщо лише її чоловік/дружина працює в іншій провінції, то незрозуміло, чи може вона подаватись чи ні.
-
Доброго дня! Якщо зараз знаходжусь в Торонто i хочу податись на Ontario emergency assistance ($733). Але я планую перебратись в Winnipeg. Це може якось негативно вплинути на EOI чи провiнцiальну допомогу в Манiтобi?
-
Але основний аплікант - я, і буду працювати на Манітобу
-
Дякую дуже!
-
Ось. Офіційно. Ви не можете подавати, якщо чоловік працює в іншій провніції
-
Я знаю, моє питання про інше...
-
Селф-емплойд в Манітобі не може подаватися на номінацію провінції
-
дякую за відповідь. Перечитала, нема такого питання, там про працевлаштування як селф-емплойд. А я думаю, чи не буде робота чоловіка на іншу провінцією вважатись тісним звʼязком. Я при цьому працюватиму в Манітобі...
-
Кожному окремо. Мейл приходить на почту головного апліканта
-
Привіт всім, в мене є питання до ти хто подававсь сім’єю, чи всім з сім’ї повинно прийти повідомлення про те що віза вклеєна в паспорт та можна забирати, чи можливо комусь одному з сім’ї приходить? Дякую 😊
22 Jan 2023, 05:40
16898/234085
14 minutes ago