Імміграція до Манітоби
-
На вклейку візи ви роздруковуєте всі доки (з переліку), заповнюєте шаблон на обробку персональних даних, сплачуєте та роздруковуєте оплату на зворотню доставку, та відправляєте за адресою візового центру. Спочатку виберіть візовий центр ( то може бути Варшава, Відень чи інший). На сторінці візового є реквізити для оплати зворотньої доставки ( тільки їх доставка!!!) Відправлять на вами вказану адресу. Ніяка реєстрація вам не потрібна.
-
І можливо хтось знає якою кур'єрською службою відправляють паспорт після вклейки візи у Відні? Буду вдячний за інформацію. Гарного всім дня
-
Всім привіт. Хто стикався з оплатою за роботу в формі чеків? Які + та - підкажіть будь-ласка? Чи вплине це в майбутньому для подачі на PR
-
Упс.. Або я не уважна спросоння, або вже відредаговано)))
-
Так, Відень - це Австрія. Так кажуть в поштову скриньку просто кидають
-
Відні то Австрія?
-
Да я біометрію здав, мені
-
Так, потрібна біометрія, але людина шукає, де подати вже паспорт на вклейку. Наприклад у Відні це можна зробити без запису
-
Foil-less віза, це та ж віза (просто одноразова) і теж потребує здачі біометрії. І не чула, що є візові без запису, просто є такі, де багато вільних місць.
-
У Вас є вибір: 1. Моніторити постійно, коли з'являться місця у Варшаві. 2. Знайти візовий центр, який не потребує попереднього запису для подачі паспорта. 3. Запросити foil-less візу.
-
А як же бути,в живу не приймають,на сайті зареєстроватись не можливо???
-
Підкажіть будь ласка, бо теж не дуже добре розумію, якщо за останні 5 років я працювала по одному і тому самому NOC у двох фірмах в одній 2 роки і 3 міс і одразу без жодного дня перерви перейшла працювати до іншої фірми і пропрацювала там 10 місяців (той самий NOC але трохи інша посада), то мені зарахують 3 роки стажу чи 2 ?
-
Це зрозуміло!
-
Також хочу наголосити, якщо аплікант НЕ МАЄ балів у фактор 5 Adaptability, то навіть якщо ви набираєте 60 балів без фактору 5, ви не зможете подати ЕОІ. Ви повинні мати зв'язок із провінцією - це обов'язково.
-
Дуже-дуже дякую. Особисто я отримала відповідь у перших 2 реченнях, але розгорнутий приклад допоможе зрозуміти комусь, хто тільки починає з цим розбиратися, точно! Хоч бери і в "прикріплені" відсилай ;)
-
Приклад. Я працював в Україні з липня 2017 по липень 2020. Тобто 3 роки. Приїхав у Канаду у травні 2022 і відразу пішов працювати. У грудні буду подавати ЕОІ. На той час я буду рахувати стаж для фактору 3 починаючи з грудня 2017 року. Тобто, у мене буде тільки два повні роки роботи в Україні, відповідно я можу клеймити 10 балів, а для фактору 5 буду клеймити 12 за досвід роботи у провінції (6 місяців). Сподіваюся, такий приклад допоможе зрозуміти систему балів.
-
Враховують останні 5 років на момент подачі ЕОІ. Скільки буде мати стажу, то так йому і дадуть бали.
-
Рахують виключно повні роки. Якщо ви працювали 3 роки за останні 5, то вам так і порахують. ВАЖЛИВО! До уваги береться тільки робота, на якій ви працювали 6+ місяців. Тобто, якщо ви працювали по 3-4 місяці протягом року на різних роботодавців, цей досвід буде не зараховано. Там чітко пише only fulltime job of 6 months (continuously) or longer will be taken in consideration. Наприклад, аплікант не працює останні два роки, але до цього працював 3 повні роки на одного роботодавця. Йому зарахують 3 повні роки. Він приїхав до Канади, тут попрацював 6+ місяців і вже може подаватися, бо буде зв'язок із провінцією. Але бали за цих 6 місяців у Factor 3 не підуть. Тільки за 3 роки, які він відпрацював в Україні. 6 місяців підуть до factor 5.
-
Без запису не приймуть 100%, дуже багато людей завертають, тому роздрукований запис VFS Global однозначно потрібен
-
Пане Василь, вибачте, що уточняю 100500-й раз, але раніше не дуже розуміла Factor 3, а після цієї переписки ще більше незрозумілостей. Тобто, якщо звільнюся перед від'їздом, знайду роботу за місяць-два, плюс 6 місяців, то українського стажу виходить 4 роки для F3? А чоловік звільнився на початку війни і якщо піде знов на роботу, то це все одно буде мало і в нього буде лише попередні 3 повні роки. Правильно?
22 Jan 2023, 05:40
17060/230804
less than a minute ago