Імміграція до Манітоби
-
По такій логіці взагалі не потрібно шкільні документи якщо в мене є диплом магістра?
-
У мене теж є, але я вказувала лише повну освіту
-
У всіх так) але за 9 клас ніхто не подає
-
Ну ясно що є, ви ж його вказали, то тепер є поле для документів. Взагалі одна остання школа вказується і один атестат, все
-
У мене є два різних документи, повну середню і базову середню освіту
-
MPMP цікавить ваша повна шкільна освіта, а не 9 клас.
-
Як не потрібно якщо там є відповідне поле для цього
-
Атестат потрібний тільки останній, за 9 клас атестат взагалі не подається нікуди. Шкода, що ви витратили даремно стільки сил, але то насправді не потрібно
-
У вас є тільки один документ і він називається атестат про середню освіту.
-
І два різних свідоцтва/атестати пластикових
-
Як це не потрібно якщо наприклад з 1 по 9 клас ти вчився в одній школі, з відповідною назвою, печаткою та підписом директора цього закладу, і з 9 по 11 в іншій школі, відповідно з інакшою назвою за печатками і підписами, як це можно пропустити? Це ж два різних набори документів
-
Ні, так не треба було робити, де ви це прочитали? Одна остання школа вказується
-
Не пропустити, а вказати, що весь цей час були в тій, де отримали атестат
-
Ні, шкільні документи обов’язкові, але лише про повну освіту
-
Але вам в училищі дали два диплома? Один за закінчення 11 класів і другий по спеціальності?
-
А якщо в мене є тільки за 9 класс свідоцтво а далі тільки 4 роки бурси? Чим підтвердити шкільну освіту як не цим свідоцтвом?
-
В бюро просто кажуть, що такі речі зазвичай не перекладають, тому вирішила запитати))
-
Я дійшла до федерального етапу і на федеральному вказувала так само, як і на провінційному , побачимо що з того буде
-
Ніде не потрібно, це зайва інформація
-
Переклад має бути дослівний, все, що є в документі, перекладається
22 Jan 2023, 05:40
171700/232031
4 minutes ago