Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь. Добре і що у цьому документі просто описати ситуацію, що компанія в Україні закрилась на яку я віддалено працював? Ви впевнені, бо мені чомусь здається що це через веб форму вказувати
-
Я хотіла через родичів показати, зв'язок з провінцією. В інформації про цю програму вказано, що не можуть подаватись жителі інших провінцій окрім манітоби. Теоретично хто в манітобі той може. Бали рахувала там також все добре
-
Вибачте що набридаю. Я просто хочу повідомити про зміни у моєму профайлі бо коли подавався на номінацію вказував що маю роботу в Канаді (яку я не зменив), а також мав роботу в Україні якої я лишився і по цій причині не дуже розумію як про це повідоміти черех веб форму чи черех LOE
-
Так,шкода.
-
Тоді, шкода, але залишається лише СВМ. Вона (сво) працює, але ж це програма еміграції людей з-за кордону, плюс там бали дуже високі, і вибірки з додатковими умовами - стратегічні ініціативи, остання була наче по професіях.
-
Робота в Україні ніяк не впливає на номінацію, хіба ні? Через вебформу лише критичні зміни, все решта просто через додати документи
-
Там не додається 500 балів за роботу, а без них, наприклад у мене, за спецвибіркою було менше 500 балів за все.
-
Вітаю, підкажіть будь ласка. Хто з трак драйверів подавався по Manitoba Provincial Nominee Program. На етапі подачі на PR, після отримання номінації, чи ви здавали мовний тест? У вас було обовʼязкове поле?
-
Дуже вам дякую, згоден з вами. Як вважаєте чи треба повідомляти якщо депендент міняє роботу через веб форму, чи треба про намір повідомляти, чи по факту?
-
Хто знає,якщо Work permit був без обмежень ,то наступний можуть видати з обмеженнями?
-
Сьогодні в асінбойн клініці сказали що по куает, екзем дійсний 1 рік. Крім того в верхньому правому куті номер змінився з UMI на IME
-
Я зробила Витяг з Постанови 170 про паспорт. З двох пунктів - текст де саме про те що можна користуватися паспортом при перетині держкордону і пунктів пропуску, і останній де текст про вступ Постанови у силу. Переклала Витяг. Понесла на Аделаїду 100 завірити переклад. І вони захотіли повний текст Постанови на англ. Ні в яку не хотіли завіряти Витяг. Довелось перекладати весь документ. І добре що він лише 2 сторінки, а якщо б 150...
-
Насправді, це вирішує офіцер. Але у 90% зараховують старий медогляд якщо аплікант відповідає критеріям
-
Відповідно до цього ми начебто не повинні були б проходити екзем повторно
-
Що там не зрозуміло?
-
Хто що може сказати на рахунок цього?
-
доброго дня, подали заявку на зняття обмеження з work permit сьогодні прийшов лист що потрібна інформація про військову службу, але немає нажаль військового квитка, а батько служив ще в радянській армії, порадьте що робити
-
Друзі. Зараз вже є кілька відмов у номінації через те, що люди не розбиралися із умовами SWM. Подали ЕОІ і змінили роботодавця ДО отримання LAA та подачі аплікації на номінацію. Відповідно, не виконали умови ongoing employment for the same employer for 6 consecutive months. Якщо ви змінили роботодавця до того, поки ви подали аплікацію на номінацію (після LAA) або не follow MPNP instructions, ви швидше за все отримаєте відмову у номінації.
-
дуже дякую
-
Для депендантс по факту, MPNP account add document.
22 Jan 2023, 05:40
172484/232409
5 minutes ago