Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Вітання! Що треба обирати для статусу подружжя на федеральному етапі,коли дружина в Канаді, а чоловік в Ураїнії?
-
Ще одне питання. Якщо до приїзду в Канаду деякий час після лютого 2022 перебувала під статусом захисту у іншій країні, що правильно обрати в анкеті?
-
Дякую )
-
Доброго дня всім🌞❓Питання по балах. Factor 3: Work Experience Fully recognized by provincial licensing body 100 Якщо шукати в Гуглі, то пише так What does it mean fully recognized by the provincial licensing body? Recognition from a regulatory body results in registration and the issuing of a licence or certificate. Registration gives individuals the legal right to practice their profession and/or use the professional title within a specific province (or territory). Це означає що бали будуть зараховані тільки по тим професіям що ніяк не можуть працювати без місцевої сертифікації? Типу трак драйвер, перукар тощо? Або «or use the professional title within a specific province (or territory)» і можна отримати сертифікат навіть в нерегульованій професії і отримати бали за це?? Поділіться будь ласка хто знає❓❓
-
Усім добрий ранок. Така ситуація, ще в березні подавався на новий ворк перміт, але у зв'язку із тим що коли переїжджав у нове житло, не про інформував, письмо прийшло на стару адресу і скоріше за все там його викинули. Писав нещодавно в ircc пояснював ситуацію та просив щоб просто вислали ще раз вже на нову адресу, там вони мали до 10-тм днів написати мені відповідь на пошту, але пройшло вже більше ніж 2 тижня і ніхто так і не написав. Хто що може порадити в такій ситуації?? Бо через це я не можу на піар подаватись, доки в мене на руках не буде готового документа