Імміграція до Манітоби
-
Велике дякую! А якщо в мене була відмова в visitor visa, її треба вказувати?
-
Добрий день! Підкажіть чи треба вказувати подачу на CUAET?
-
Хто вже заповнював декларацію при працевлаштуванні TD1, є якась інструкція?
-
Дякую!
-
Звісно
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка чи вірно я зрозумів, що якщо людина знає добре англійську (6 і вище), має диплом магістра, але немає підтвердженого досвіду роботи, то така людина не може створити профіль в ЕЕ для імміграції по програмі SWO? На даний момент працює в Канаді по TEER 4.
-
так, були зміни перед новим роком, бо я сам їздив два рази. на первший сказали по запису, на другий забрав
-
Це нові правила? Бо раніше, щоб забрати не треба було записуватись. Запис був потрібен на біометрію та щоб віддати паспорт на вклейку...
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка. Хто не давно летів з вписаною дитиною у закордонному паспорті, чи не було проблем в Європі при посадці, пересадці в аеропорту?
-
Так
-
Вітаю,в Варшаві щоб забрати паспорт з вклейки треба записуватись?
-
Дякую. Так, я не маю ЕЕ профілю. Хоча референс, контракти та інвойси підтверджують досвід по єдиній спеціальності з NOC.
-
Я ще раз перечитала ваше запитання і от маю таку ще думку. Я доказувала офіцеру, що я маю досвід по NOC 0911. Тобто, я не просто десь працювала і отримувала дохід та платила податки. Мені це було необхідно, бо я йшла по системі номінація+ Express Entry де так само я мала надати докази, що я працювала як Manufacturing manager NOC 0911. У вас же подача далі не включатиме ЕЕ ? Вам просто треба доказати, що ви працювали і були економічно активні без прив‘язки до NOC?