Імміграція до Манітоби
-
Так куда платити треба?
-
Дякую
-
Ок, sorry
-
Ну так ви який знак використали, таке і питання
-
В Канаді гривень немає
-
Service fees: • Translation verifications: $30 + $5/page for other newcomers and the general public (note: permanent residents who are Immigrant Centre clients can request translation verifications for free). • Witness of signature: $30.00 • Certified true copies: one copy $20.00, 2-5 $30, 6-10 $40 and 11-15 $50 • Letters of Invitation to Visit: $50.00 • Other letters or documents: Please contact us for rates. • Interpreter services: Please contact us for our current rates.
-
Що воно, Наталія? Чи переклад маєте на увазі чи просто завірити?
-
Завірення там платне просто для українців робили безплатно... Може я неправа пригадую вони там продовжили дату...потрібно перепитати
-
Нотаріус
-
То за переклад чи завірити?
-
Ще є люди, які не усвідомили, скільки всього для українців зробила Манітоба в плані безкоштовних послуг. Так, послуги платні, і безкоштовно вони доступні для людей з ПР. А для українців по CUAET зробили виключення
-
А ви були там, питали що з вашою тією багатостраждальною сторінкою? Я завіряла стос паперів, мені зробили в найкоротші строки. Люди всюди працюють, не роботи, то можна піти і нормально уточнити щодо вашого документу.
-
Я до сих пір не отримала від них 1 сторінку перекладу, яку залишила в січні цього року. Чи коли заплатиш, то точно зроблять? І брати 30$ за що? Що я сама все зробила і принесла їм? Так це чистий бізнес, а не допомога тоді.
-
То смішно, розумієте, 3 речення довідка про відсутність судимості, 30$
-
У мене немає жодних нарікань на роботу Іммігрант Центру, вони мені стільки допомогли , що я їм дуже-дуже вдячна. Доречі, вони працюють у суботу
-
Що таке невезіння і як з цим боротись 🤷♀
-
Я дзвонила двічі, залишала повідомлення, відповіді нема. Працюю 9-5, вже взяла вихідний спеціально щоб поїхати до них і запитати. І тепер, за то, що я не отримала тоді, я тепер маю бути платити 30$😅
-
І мені тільки верифікація, переклад вже зроблений
-
Ні, я тільки планую їхати до них
-
Це ви платили за переклад?
22 Jan 2023, 05:40
204663/231408
about an hour ago