Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Всіх з Різдвом! Підскажіть, хто летить до Канади найближчим часом і може привезти стікі для айкоса🙏🏻
-
Доброго ранку. Може хтось підказати, чи можно провозити з України до Канади цигарки. Якщо можна то скільки?
-
Повертають оплату.
-
Доброго ранку, чи скасована плата 500 доларів для українців (Special measures - "SWO") за подання заяви? Або треба сплатити і вони будуть повернені?
-
vitalstats.gov.mb.ca/getting_married.html
-
Дякую велике
-
Вам буде достатньо сканкопії та перекладу.
-
Я розумію Треба ж атестат про завершення середньої освіти напевно треба але оригіналу на руках немає лише копії і не розумію чи цього достатньо буде чи все ж оригінал потрібен обов’язково
-
Враховується виключно завершена освіта.
-
Це вже довго, зверніться в банк може.
-
City Hall, здається
-
Може із за цього і кошти на кредитку до сих пір не зашли? Відправив 29 чи 30 грудня, з дебетової карти зняло а на кредитку так і не зайшло...
-
Дякую🌷
-
Доброго ранку підкажіть будь ласка в мене досі продовжується навчання в університеті тому атестат знаходиться там , чи буде достатньо копії атестата для подачи на PR завірено нотаріально в і може лист який буде підтверджувати те що я навчаюсь в університеті И мої документи там ? Дякую за відповіді заздалегідь
-
Доброго дня. Хтось летить 29.01.2023 Варшава-Франкфурт-Торонто ?)
-
В якій організації можна одружитися ? Я не можу знайти якусь інфу ,все зводиться до церкви ,не те що я маю щось проти церкви ,просто шлюб хотілось б взяти в Україні.
-
Всі документи, які у вас не англійською/французькою, треба перекладати.
-
В закріплених є список
-
Ок, нотаріально завіряти не потрібно. А які саме документи потрібно перекладати на англійську?
-
Ні, common-law - це по суті подружжя і може бути один головний заявник. Тут просто відмінність в тому, що треба доказувати шо ви разом мешкаєте вже більше року.
22 Jan 2023, 05:40
2060/231946
less than a minute ago