Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. В системі можна додати лише 10 файлів до пункту про освіту , але мені потрібно додати більше документів, щоб підтвердити мою освіту. Як найкраще діяти в такій ситуації? Чи є можливість завантажити додаткові файли або потрібно комбінувати документи в один файл? Буду вдячний за допомогу.
-
Дякую
-
Дякую
-
Об'єднайте оригінал та переклад. Школу не потрібно.
-
Неофіційно по року? дозволяється тільки до 90 днів на 6 місяців. Що у вас у довідці із поліції пише? Який період?
-
Я не знаю як правильно описати ті періоди які я був Польщі. Адже там потрібно писати що я робив там. Я заїзджав по робочій візі, працював на іншій роботі і повертався в період безвізу до України.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, яким чином можна зараз відправити листа для отримання довідки про не судимість з Польщі, поки Канада пост страйкує? Дякую.
-
В довідці з поліції пише що на час запиту ніяких судимостей немає. А як воно пов'язане з моїм перебуванням в Польщі?
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Реєструюся на permanent residence portal. Тут запитує про програму і категорію по якій я проходжу. В мене SWM, отримав номінацію. Скажіть будь ласка чи правильно я заповнив ? Дякую
-
29 листопада
-
Ну якщо була робоча віза, то вказувати статус worker, писати де ви праюцювали
-
Добре. А як описати той момент що я працював з початку роб візи і майже до самого кінця безвізу. Просто вказувати що працював на період роб вози, чи вказувати як є що працював і в період безвізу також?
-
20 липня
-
Ну безпоняття. Ви порушували візове законодавство? Якщо це перевірять, то будуть реальні проблеми.
-
Доброго вечора Підскажіть чи до українського паспорта нового зразка ID картки потрібно прикріплений довідку про приписку чи не обов'язково на федеральному етапі?
-
А яка різниця, що ви продовжували працювати по безвізу? Це не заборонено. Ваш основний документ це запрошення на роботу. Якщо у вас його не було, це вже інше питання, але воно не стосується безвізу все одно. Якщо були такі довгі періоди в Польщі, то я би вказала роботу. Інакше важко буде пояснити чим займалися 3 роки там з перервами. Пишіть період коли і де почали працювати і коли закінчили. Ви знаходилися в країні легально за робочою візою + безвізом. Багато хто навпаки їде по безвізу, працює 3 міс і подається на карту побиту аби мати можливість далі знаходитись в країні і працювати.
-
Якщо мав карту побуту Польщі , який вказувати еміграційний статус в заявці ІММ 0008 ?
-
на скільки я знаю, то можна, а там взагалі, коли почалася війна Польща пролонгувала усі візи і безвіз. І також якщо чекав на карту побиту то можеш знаходитидись легально навіть якщо закінчилась віза та безвіз. По крайній мірі таке було рік тому🤷♂
-
Не було ніколи заборонено. Але обов’язковим було запрошення на роботу.
-
Ну як не заборонено? По безвізу працювати заборонено. Наскільки я знаю
22 Jan 2023, 05:40
209859/235057
16 minutes ago