Імміграція до Манітоби
-
Теж цікавить дуже ця інформація,можливо хтось може поділитися,що потрібно робити?
-
Ні не електрона вислав 2 фото 3на4 ,отримав лист А4 з візою на три роки та фото
-
Добрий вечір. Жодного разу не зустрів коментарів з приводу заміни work permit після медогляду. Може хтось розповісти про досвід.
-
Друзі таке питання ,хто летів по фойл лесс візі , у Манітобі треба заново подавати на візу щоб вклеїти?Скільки це займає часу?
-
Та ще можете підказати, яка найкомфортніша сума грошей бажано мати при собі, на карті, то що, щоб з меншими проблемами знайти житло. Одна дівчина та кіт Величезне дякую за здалегідь ❤️
-
Доброї носи чи дня. Я в Німеччині. Підкажіть будь ласка, чи е тут хтось хто здав біометрію в Німеччині в цому місяці. Чи є в вас якісь новини? Я сдала біометрію першого, ще чекаю на листа
-
Всім привіт!) Підскажіть, будь ласка, ті, хто вже вклеїли візу в паспорт, ви всі очікували Orginal Passport Request? У мене у знайомих паспорти забрали прямо у вак центрі для вклейки візи, тобто вони здали біометрію і в них відразу на місці забрали паспорти на візу. Хіба це правильно? Чи все ж таки потрібно очікувати цей ріквест?
-
Дякую! Вам прийшла віза в електронному вигляді? На який термін дали? Треба тепер тут робити закордонний паспорт? Куди їхати, щоб вклеювати візу, в посольство? Документи в Канаді оформлювали за укр.ID? Вибачте, що багато питань.
-
Вистачить
-
Я отримав по айді пластику
-
Дякую
-
В мене пластик айді наприклад , сказали що можна,якщо що ,за паспорт не знаю
-
Я брав через туристичне агенство в Ірландії вишло 460 +тест 60 в аеропорту Дублин-Торонто-Вініпег,це за 5 днів до вильоту
-
Доброго здоровья люди добрі. Підкажіть будласка, можливо полетіти до Канади, коли у дружини та дитини немає закордонного паспорта, а є тільки український ?
-
t.me/FlyConcierge
-
Ребят сдавал кто-то ПЦР ТЕСТ в АФИНАХ ??
-
Всім привіт . Підкажіть будь ласочка де можливо купити квитки по дешевше в Манітобу, на перші числа липня ???
-
написав вам у приват
-
У мене теж буде лише ручна поклада. Але у ній буде багато ліків,які мені необхідні для життя. Думаю,що я піду ''зеленим коридором''. Дякую за інформацію!!! Можливо,є така інформація про канадську митну службу. Наприклад,у мене діабет і я буду мати із собою багато голок до шприц-ручок. Наявність голок повинна бути вказана у довідці?
-
прошу
22 Jan 2023, 05:40
24030/231941
less than a minute ago