Імміграція до Манітоби
-
Власне на це і надіємось , вихід завжди є !
-
Я знаю шо провінцію міняти не можна , я взгальному запитую , так як в Манітобі по моїм суб’єктивним оцінкам нам з дівчиною прийдеться всеж таки відпрацювати 1 рік шоб набрати 60 балів для MPNP , також вивчити мову , і тоді вже подаватися на номінацію , схожа ситуація в нас в Новій Шотландії , і за цей час враховуючи такі довгі розгляди , перебування по CUAET може закінчитись , ось ми і думаємо приблизно плануємо шо куда і як краще
-
Дякую Дмитро ! А це взагалі важка процедура для них в плані документально і не тільки ? Ну мається наувазі чисто теоритично йому легше знайти нового робочого чи все таки я працюю три роки на нього і не так важко продовжити мені ці документи
-
Можливо ше хтось знає , наприкад якшо вже отримали номінацію провінції , подали на PR в федеральний уряд , заявка розглядається як було вказано вище 21-27 місяців , на момент цього розгляду стікає CUAET , чи є якісь способи залишитися в Канаді продовжувати працювати легально і тд . В Манітобі або в інших провінціях , дякую .
-
До тепер це стосувалося всіх. Ви подаєтеся, вказуєте NOC. Працювати потрібно цілий час, будь які зміни роботодавця виключно за погодженням MPNP. Як будуть це застосовувати до українців, які вже тут, я не знаю. В мене підозра, що все лишиться без змін. Ще раз: критерії і так дуже спростили, українці мають свій draw. Ви навіть не уявляєте скільки часу керівництво КУК провело за переговорами з провінцією для отримання таких мінімальних критеріїв.