Імміграція до Манітоби
-
Я знаю кейс коли люди прїхали і зразу поїхали назад, потім отримували спеціальний якийсь документ щоб в’їхати знову. Але тоді був можливий soft landing, зараз ні, як буде далі ніхто не знає
-
Я це розумію
-
Якщо ви ще не в Канаді, то спочатку треба в’їхати, і добре якщо це вдастся у 2021 :)
-
Чи можливо у цей період очікування виїхати з Канади?
-
У всіх зараз по-різному. Чоловік мій отримав через 3 міс після лендінгу, а я з дітьми через 6 міс. Але в нашому випадку ми усіх повторно фотографували, бо їх там щось не влаштовувало
-
Добрий день! Хтось моє досвід отримання PR карти у 2021 ? Який час займає після лендінгу?
-
Отож, у хартії кажуть про права канадців, а я кажу про українців, які ще без легального статусу в Канаді. Я нікого не звинувачую, а от ви - навпаки захищаєте людей, які свідомо кажуть імміграційним офіцерам, що житимуть у Манітобі, однак після лендінгу одразу переїжджають до Торонто чи Ванкуверу.
-
Nova Scotia, Quebec та купа інших провинцій роблять співбеседи у різному форматі. Ontario давав provincial nomination без співбеседи для IT-guys які вже в express entry pool і вказалі Ontario як province of choice. Ви можете спробувати цей шлях (але загубити можливість податіся на Manitoba Provinvcial Nomination). Онтаріо це провінція куди тікає багато fresh immigrants з інших провінцій і тому Онтаріо не треба бути такими ретельними при виборі кома давату nomination. (в Онтаріо свої проблеми)
-
Еміль, Charter of rights and freedoms це основний закон Канади www.justice.gc.ca/eng/csj-sjc/rfc-dlc/ccrf-ccdl/ Канадці (включаючи landed immigrants) можуть жити де завгодно і коли завгодно. Це право кожної людини на вибір. Право уряду - вибирати кому давати чи не давати provincial nomination. І кожен провінційний уряд робить це як вважає доцільним. Ви звинувачуєте якихось абстрактних українців які брешуть і не дають іншім гарним абстрактним українцям заїхати в Канаду швидше. Це не має жодного сенсу. Всї рівні перед законом та перед іміграційнімі офіцерами 🙂
-
Якщо людина з самого початку не планує жити у Манітобі, однак всеодно подається на імміграцію туди, то це вочевидь брехня. Якщо ж людина насправді планувала жити й працювати в Манітобі, однак вже після приїзду туди, прожила там певний час, роздивилась і передумала - то тут вже випадок з хартії, на яку ви посилаєтеся. Я ж нікого конкретно не звинувачую, а лише констатую факт.
-
Ми з вами не знаємо хто бреше, а хто ні. Гадаю, що візові офіцери те ж не знают майбутнього Але мають якось робити висновки. Певно в них є скорінгова система яка допомагає приймати рішення. В канаді Є хартія прав і свобод яка дозволяє канадійцю жити де завгодно у країні. Провінції не можуть примусити когось жити чи не жити в них, але мають право давати чи не давати сертифікат номініції. Якщо хтось порушує закон, то він має бути покараний відповідними агенціями. Якщо не карають, то закон не порушений. Або нема за що карати. Квебек проводить (проводив) співбесіди у посольстві в Києві французькою мовою. Манітоба робить процес по іншому і це вибір уряду манітоби як це робити. Немає сенсу когось звинувачувати у брехні
-
Are you a permanent resident and want to rent or buy a house? You can learn about these two options in our webinar. During this virtual session, a financial expert from the RBC will speak about these and other important topics you need to know before buying a home. You need to be a registered client to attend. If you are not registered, please click on Register Online here or below to become our client and then write our facilitator Shanshan Wang to attend the webinar at [email protected] www.icmanitoba.com/event/our-settlement-department-invites-you-to-a-webinar-about-how-to-rent-or-buy-a-house/
-
Правда. Однак цьому питанню вже не один рік, як би його не піднімав КУК, а віз і нині там. Як я вже казав, якщо б більшість українських іммігрантів були добросовісними, то може й умови пом'якшили б. Ви самі маєте змогу сконтактувати з імміграційним комітетом КУК та з офіцерами MPNP - можливо саме до ваших аргументів вони прислухаються й ви зможете зрушити це питання з місця.
-
Згоден, щоправда треба розрізняти мух від котлет. Справа у тому, чи брешуть апліканти на момент інтерв'ю з офіцером, а також аплікації за програмою Манітоби. Якщо так - то вони порушують закон, якщо ж ні й вони щиро хотіли іммігрувати до Манітоби, а приїхавши не знайшли собі роботу чи в них дійсно змінилися обставини та їм довелося переїхати деінде - то це інше.
-
Чудово що у вас є вичерпне розуміння внутрішньої політики офіцерів. Проте можна зосереджуватися на відмовках, а можна шукати можливості. Існуванню співпраці КУК та MPNP ми завдячуємо не скептикам, правда? ;)